Koolhydraatarme kaneel donuts

Waar denk jij aan als je denkt aan de herfst?Ik denk oa aan de geuren en smaken van kaneel en speculaas! Ik ben op dit moment helemaal gek op het maken van donuts, met mijn nieuwe apparaat van Tefal! Daarom bedacht ik deze koolhydraatarme kaneel donuts. Je kunt ervoor kiezen om een topping erop te maken. De topping met alleen kaneel “suiker” is wel erg zoet. Echter met wat gehakte pecannoten, zijn ze verrukkelijk! Al benieuwd? Lees hieronder verder! Je maakt met dit recept 15 koolhydraatarme kaneel donuts.

Ingrediënten kaneel donuts

Topping 

Bereidingswijze donuts

Zet de tefal snack collection alvast aan. Vervolgens meng je alle ingrediënten voor de koolhydraatarme kaneel donuts met elkaar. Proef daarna even of je het genoeg naar kaneel vindt smaken, anders voeg je nog wat meer toe. Schep vervolgens het beslag in een spuitzak. Daarna maak je de donuts in de tefal machine.

Voor de topping schep je de Frost en kaneel in een bakje. Voeg hier al roerend langzaam wat water aan toe. Zodra je de gewenste dikte frosting hebt, stop je met het water toevoegen. Dip daarna de donuts in de frosting en verdeel wat gehakte pecannoten er overheen.
Bewaar de koolhydraatarme kaneel donuts in een afgesloten bakje op een koele plek. Je kunt ze ook zonder frosting invriezen!

Tips

• Liever een ander soort donut maken? Wat dacht je van de Zoete bagels recept? Ook perfect als donuts!
• De donuts zijn ook lekker met een swirl Callowfit chocolade saus!
• Wist je dat je de Callowfit sausjes met 10% korting kunt bestellen? Ga naar callowfit.store en vul de volgende kortingscode in: funandhealthycal10

Heb je de koolhydraatarme kaneel donuts gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Please follow and like us:

2 Comments

  1. Hoi zou ik deze donuts ook gewoon in de oven kunnen bakken dit ivm met geen donut ijzer welke stand en hoelang raad je me dan aan
    Groetjes jolanda

    • Anne Verhoeve

      Heey! Ik zou zeggen 180 graden hete lucht 12-15minuutjes, maar je zou het eerst 10 min kunnen doen en dan elke 2 min even checken hoe ze eruit zien ☺️!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.