Koolhydraatarme chocolade granola

Elke ochtend saaie kale yoghurt? Dat is nu voorbij! Met dit recept maak je heerlijke koolhydraatarme chocolade granola. Het is een basisrecept voor chocolade granola en je kunt er zelf altijd meer noten of zaden bij doen. In dit recept is er gebruik gemaakt van de Livin la vida choca van Green Gypsy. Daarnaast kun je kiezen voor naturel Whey, maar zelf gebruikte ik de Live Puri vanille eiwitpoeder uit de webshop van Afvallen met Bregje. Tot slot is dit recept ook nog suikervrij, door het gebruik van de suikervervangers van Steviala. Zelf koos ik voor Steviala Kristal Sweet Vanille. Dit omdat ik erg van vanille hou en ook de Vanille Flipster had gebruikt. Ben je al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

koolhydraatarme noten granola

Wat heb je nodig voor de koolhdyraatarme chocolade granola?

Hoe maak je de koolhydraatarme chocolade granola?

Eigenlijk is dit recept ontzettend makkelijk. Begin met het voorverwarmen van de oven op 175 graden hete lucht. Vervolgens voeg je alle ingrediënten in een keukenmachine. Pulseer daarna het geheel tot een grof gehakt geheel. Bekleed vervolgens een bakplaat met bakpapier. Leg daarna de gehakte notenmengsel op de bakplaat. Verspreid dit vervolgens uit over de gehele bakplaat. Bak daarna voor 18-20 minuten in de oven. Laat vervolgens buiten de oven volledig afkoelen. Daarna kun je de plaat koolhydraatarme chocolade granola met je handen breken. Maak dit zo fijn als je zelf wilt. Zelf hou ik van een lekkere bite en crunch en daarom heb ik sommige stukken wat groter gelaten.

koolhydraatarme chocolade granola
Voedingswaarden

Je kunt ongeveer 20 handjes koolhydraatarme chocolade granola eruit halen. De voedingswaarden zijn gericht op 1 portie van de mogelijke 20.
Kcal: 104.3
Kh: 0.48
Ei: 3.42
Vet: 9.7

Tips

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Dat kan met @anne.funhealthyfood

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.