Koolhydraatarme spijs (basisrecept)

Omdat de feestdagen eraan komen, deel ik graag een basisrecept voor koolhydraatarme spijs. De spijs kun je in veel recepten gebruiken en is snel en makkelijk te maken. Als je spijs koopt in de supermarkt, zit er erg veel suiker in verwerkt. Met de producten van Steviala heb ik er een suikervrije variant van gemaakt. Ik heb het recept zo simpel mogelijk gehouden met maar weinig ingrediënten. Je hebt er namelijk maar 4 (!) nodig. De spijs is bijvoorbeeld te gebruiken met Sinterklaas recepten. Of in een lekkere kerststol. Hieronder lees je hoe jij de spijs kan maken.

koolhydraatarme spijs

Ingrediënten voor de spijs

Bereiding koolhydraatarme spijs?

Zoals in de intro al beschreven werd, het is een ontzettend snel en makkelijk recept. Je hoeft namelijk alleen de ingrediënten met elkaar te mengen. Vervolgens leg je de spijs op een stukje huishoudfolie en wikkelt dit in. Daarna leg je de spijs voor minimaal 30 minuten in de koelkast. De smaken kunnen dan intrekken. Vervolgens kun je de koolhydraatarme spijs gebruiken in verschillende recepten.

Voedingswaarden

De voedingswaarden zijn voor het gehele recept. Afhankelijk van hoeveel koolhydraatarme spijs je gebruikt in andere recepten, kun je de voedingswaarden uitrekenen.
Kcal: 467.8
Kh: 4.5
Ei: 19.9
Vet: 39.5

Tips

Ken je het recept voor de koolhydraatarme notenbrood al? De spijs kun je ook heerlijk in dit recept verwerken!

Heb je de koolhydraatarme spijs gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.