Koolhydraatarme Taai Taai voor Sinterklaas

Na een flinke zoektocht op het internet naar recepten voor Taai Taai, is het me gelukt! Een heerlijk simpel en makkelijk recept voor koolhydraatarme Taai Taai. Perfect om koolhydraatarm te genieten tijdens sinterklaas. De koolhydraatarme Taai Taai is gemaakt zonder toegevoegde suikers. Dit komt omdat ik Steviala Sweet & Gold heb gebruikt. De stroop is gezoet met steviolglycosiden en daarom suikervrij! Lees hieronder snel verder hoe ook jij deze suikervrije Taai Taai kunt maken!

koolhydraatarme Taai Taai

Wat heb je nodig voor de koolhydraatarme Taai Taai?

Benodigdheden
koolhydraatarme Taai Taai

Bereidingswijze voor de Taai Taai

Mix eerst alle ingrediënten goed met elkaar door. Schep vervolgens het beslag in een stuk huishoudfolie en rol dit op. Leg dit daarna een uur in de koelkast om te laten rusten.

Vervolgens verwarm je de oven voor op 185 graden hete lucht. Schep daarna het beslag in een spuitzak en knip hier het puntje eraf. Vul vervolgens 20 vormpjes met het beslag. Bestrijk daarna de bovenkanten met wat eigeel. Tot slot leg je op ieder Taai Taai een stukje amandelschaafsel. Bak de koolhydraatarme Taai Taai vervolgens voor ca 18 a 20 minuten in de oven. Laat ze daarna buiten de oven volledig afkoelen.

Bewaar de koolhdyraatarme Taai Taai vervolgens in een afgesloten bak in de koelkast of in de kast.

Voedingswaarden

Met dit recept kun je 20 koolhydraatarme Taai Taai blokjes maken. De voedingswaarden zijn per Taai Taai.
Kcal: 59.3
Kh: 1.0
Ei: 1.9
Vet: 4.2

Tips

Op zoek naar nog meer sinterklaas recepten? Op de website staat een speciaal kopje gericht op sinterklaas recepten. Daar komen onder ander koolhydraatarme brosse pepernoten, pepernoten, pepernotencheesecake, speculaascake en nog veel meer te staan!

Heb je de koolhydraatarme Taai Taai gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.