Koolhydraatarme oreo cakerol

Weet je nog dat @melaketovita en ik heerlijke Oreos gemaakt hebben? Dit recept hebben wij al eerder met jullie gedeeld, klik hier. Nu vonden wij het wel erg leuk om de koolhydraatarme oreos te gebruiken in een lekkere cakerol recept! Het lijkt een hele klus, maar stiekem is het een simpel receptje! Je hebt alleen even de tijd nodig, omdat je wel de Oreo koeken moet maken. Maar wij kunnen je garanderen, dit is een combinatie die je wilt en echt niet wilt missen! De koolhydraatarme Oreo cakerol is perfect als tussendoortje, ontbijtje of tijdens een verjaardag!

koolhydraatarme oreo cakerol

Ingrediënten voor de cakerol met Keto Oreos

Vulling oreo cakerol
koolhydraatarme oreo cakerol

Zo maak jij zelf de koolhydraatarme oreo cakerol

Begin met het maken van de Oreo koeken. Voor dit recept heb je maar 4 (of naar wens meer) zelf gemaakte Oreo koekjes nodig. Klik hier voor het recept van de Oreo koeken. Bewaar de koolhydraatarme Oreo koeken in de koelkast en ga verder met het maken van de koolhydraatarme Oreo cakerol.

Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht. Vervolgens bekleed je een bakplaat met bakpapier. Klop daarna 2 eiwitten stijf op samen met de kristal sweet vanille. In een andere mengkom mix je de 2 eidooiers, 2 eieren, amandelmeel, bakpoeder en cacao. Spatel dit daarna door de eiwitten. Verdeel vervolgens het beslag op de bakpapier. De cakerol wordt zeker 30×30 groot. Bak de keto Oreo cakerol voor 12 minuten in de oven. Ga gelijk door met het maken van de vulling.

Mix de roomkaas, slagroom, kristal sweet vanille romig op. Daarna spatel je de verkruimelde keto Oreos erdoorheen.

Leg een stuk bakpapier op de aanrecht. Haal de cakerol uit de oven en leg deze op zijn kop op de aanrecht. Haal vervolgens voorzichtig het bakpapier eraf. Daarna verdeel je de vulling eroverheen. Rol vervolgens de cakerol op. Leg de cakerol op een stuk huishoudfolie en rol deze erin op. Leg de koolhydraatarme Oreo cakerol voor minimaal 30 minuten in de koelkast om op te stijven. Daarna kun je naar wens een topping eroverheen doen. Bijvoorbeeld zoals op de foto met gesmolten suikervrije witte chocolade.

Voedingswaarden

Je kunt zeker 12 heerlijke plakken cakerol uit dit recept halen. Per plak heb je dan de volgende voedingswaarden:
Kcal: 145
Kh: 1.4
Ei: 4.9
Vet: 13.3

Heb je de koolhydraatarme Oreo cakerol gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en ons daarin tagt! Dat kan met de tag @anne.funhealthyfood en @melaketovita!

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.