Heerlijk genieten van koolhydraatarme aardbei amandel ijsjes? Maak dan deze aardbei ijsjes met gevriesdroogde aardbeien poeder van DeNotenshop. Snel en makkelijk te maken.
Voeg de ingrediënten voor het ijs toe aan een mengkom. Mix voor 2 minuten op hoge snelheid.
Vul 6 ijsvormpjes met een laagje ijs vulling. Schep daarna de aardbeienjam in een dunne lijn in het midden. Maak af door de vormpjes te vullen met de overige ijs vulling.
Klop de vormpjes een paar keer op de aanrecht, zo voorkom je belletjes. Dek af met huishoudfolie en zet voor minimaal 6 uur in de vriezer.
Doe de chocolade samen met de kokosolie in een magnetronbestendig bakje. Zet voor 20 seconden op 750 watt. Roer kort door en zet terug voor 5 seconden, haal uit de magnetron en roer door. Herhaal dit tot al het chocolade is gesmolten.
Haal de ijsjes uit de vriezer. Zet de gevriesdroogde aardbeien poeder klaar en de amandelstukjes. Let vervolgens een snijplank klaar met huishoudfolie.
Dip de ijsjes in de chocolade, haal rustig omhoog en laat uitdruipen. Leg daarna op de snijplank.
Met de overige chocolade maak je een swirl over de bovenzijde van de chocolade. Gebruik hiervoor een lepeltje. Daarna verdeel je de amandelstukjes erover en tot slot een snufje gevriesdroogde aardbeien poeder. De ijsjes zijn klaar om direct op te eten. Ook kun je ervoor kiezen om ze per stuk in te pakken in huishoudfolie en zo kun je ze weer invriezen.