Een hemelse combinatie van brownies, cookie dough en chocolade ganache. Maar dat allemaal koolhydraatarm en suikervrij! Een makkelijk recept om te maken.
Voeg alle ingredienten toe aan een mengkom. Meng het geheel goed door.
Voeg de brownielaag toe aan de bakvorm.
Cookie dough
Voeg alle ingredienten, behalve de chocolade chips, toe aan een mengkom. Meng het geheel goed door.
Spatel de chocolade druppels erdoorheen.
Verdeel vervolgens de cookie dough laag bovenop de brownie laag.
Bak nu de cookie dough brownies voor 25 minuten in de oven. Prik daarna met een sateprikker in het midden van de brownie. Als die er weer droog uit komt, dan is de brownie klaar. Anders doe je er nog een paar minuten bij met een max van 30.
Laat de cookie dough brownie buiten de oven volledig afkoelen.
Chocolade ganache
Voeg de slagroom toe aan een steelpan. Laat dit warm worden, maar het hoeft niet te koken. Zet het vuur uit als er bubbeltjes ontstaan aan de zijkanten.
Roer nu de chocolade erdoorheen tot er een gladde chocolade ganache ontstaat.
Schenk de chocolade ganache op de bovenkant van de cookie dough brownie. Zet daarna in de koelkast voor ca 30 minuten. Daarna kun je hem in 4x4, 5x4 of 5x5 blokjes snijden.
Bewaren in de koelkast voor ca 7 dagen en anders invriezen voor ongeveer max 3 maanden.