Verwarm de oven voor op 175 graden hete lucht. Voeg vervolgens de kokosolie en chocolade toe aan een magnetron bestendig bakjes. Zet dit daarna voor ca 1 minuut in de magnetron om te smelten. Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe aan een mengkom en meng dit goed door. Daarna voeg je al roerend de gesmolten chocolade toe. Verdeel het brownie beslag over 12 cupcake vormpjes en bak vervolgens de koolhydraatarme brownie voor 10 min in de oven.
Doe daarna alle ingrediënten, behalve de chocolade chips, in een mengkom. Mix het geheel daarna romig. Vervolgens spatel je de chocolade chips erdoorheen. Verdeel daarna de koolhydraatarme cookie dough topping in de cupcake vormpjes. Zet daarna de koolhydraatarme brownie cookie dough cupsvoor ca 3 uur in de koelkast.
Doe daarna de roomboter en slagroom voor de ganache in een steelpan en laat dit smelten. Zet daarna het vuur uit en voeg de chocolade toe. Roer dit vervolgens door tot de chocolade is gesmolten. Verdeel daarna de ganache op de cookie dough laag. Zet nog eens ca 1 uur in de koelkast.
Notities
Bewaar de koolhydraatarme brownie cookie dough cups in de koelkast voor 5 a 7dagen of vries ze per stuk in.