Mediakit

Mediakit

Heb je interesse in een mogelijke samenwerking en wil je meer weten doormiddel van mijn mediakit? Wil jij graag jouw koolhydraatarme product in de schijnwerpers? Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Al jaren verdiep ik mij in de koolhydraatarme levensstijl en miste daarin vooral lekkere baksels. Het werd mijn missie om heerlijke taarten, koekjes en andere lekkernijen te maken, welke simpel zijn te maken en daarom toegankelijk zijn voor een breed publiek. Met de foto’s, stories en reels bereik ik duizenden volgers. 

Naast bakken deel ik ook ontbijtjes, lunches, diners en toetjes en laat ik zien hoe ik de koolhydraatarme levensstijl toe pas in mijn dagelijkse drukke leven. De complete productie wordt door mijzelf gedaan, van fotografie tot content creatie. Al meerdere bedrijven en ondernemers gingen voor en werk(t)en samen met mij. Dit heeft geleid tot succes en heel veel plezier! Want een koolhydraatarme levensstijl is in mijn ogen een feestje!

Meerdere samenwerkingen gingen je al voor. Dit beschrijf ik ook kort in mijn mediakit. Hier lees je wat voor soort samenwerkingen er plaats kunnen vinden. Ik heb bijvoorbeeld een lange tijd samen gewerkt met Atkins Nederlands. Ook merken zoals Steviala, Callowfit, Food2Smile, Green Gypsy spices en Saitaku heb ik mee samen gewerkt of werk ik nog steeds mee samen. Naast merken heb ik ook samen gewerkt met webshops en/of product aanbieders. Hierbij kun je denken aan Afvallenmetbregje, DeNotenshop, Lowcarbchef.nl, Hauti Luxery Cutlery en 5th season fruit. 

Heb jij na het lezen van bovenstaande interesse en wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur mij dan een e-mail of laat je mailadres hier achter. Ik stuur je dan mijn mediakit op!

Reacties zijn gesloten.