Samenwerken met Fun and Healthy food

Wil jij graag jouw koolhydraatarme product in de schijnwerpers? Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Al jaren verdiep ik mij in de koolhydraatarme levensstijl en miste daarin vooral lekkere baksels. Het werd mijn missie om heerlijke taarten, koekjes en andere lekkernijen te maken, welke simpel zijn te maken en daarom toegankelijk zijn voor een breed publiek. Met de foto’s, stories en reels bereik ik duizenden volgers. 

Naast bakken deel ik ook ontbijtjes, lunches, diners en toetjes en laat ik zien hoe ik de koolhydraatarme levensstijl toe pas in mijn dagelijkse drukke leven. De complete productie wordt door mijzelf gedaan, van fotografie tot content creatie. Al meerdere bedrijven en ondernemers gingen voor en werk(t)en samen met mij. Dit heeft geleid tot succes en heel veel plezier! Want een koolhydraatarme levensstijl is in mijn ogen een feestje!

over fun and healthy food

Recepten

Heb je een webshop, social media pagina, winkel of restaurant en ben je op zoek naar koolhydraatarme recepten? Zoek je hier een samenwerking in omdat je zelf geen tijd, zin of ervaring hebt in het maken van koolhydraatarme recepten? Dan ben je bij mij op het juiste adres! Ik kan twee verschillende samenwerkingen aanbieden en in overleg is er zeker meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan dat ik een recept ontwikkelen jouw product verwerk in een recept. Deze deel ik vervolgens op mijn eigen kanalen (website en social media). Hierbij krijg je met jouw product een lekker receptje en zo meer bereik en bekendheid van jouw product. 

Zoek je iemand die voor jouw eigen website recepten kan ontwikkelen? Zodat je website groeit met lekkere koolhydraatarme recepten. Dan ben je ook bij het juiste adres. Ik kan voor jou heerlijke (unieke) koolhydraatarme recepten ontwikkelen. De samenwerking bestaat dan uit dat ik aan de slag ga met jouw product(en) en daarmee een lekker recept maak. Naast een recept krijg je ook bewerkte foto’s in hoge kwaliteit, promotie op mijn social media kanalen en een uitgebreid word document met het recept, bereidingswijze, benodigdheden en voedingswaarden. 

Maatwerk is uiteraard mogelijk in overleg. Ben je benieuwd en wil je overleggen? Stuur mij dan gerust even een mailtje.

Campagnes


Wil jij graag jouw (food)product in de schijnwerpers? Door middel van een samenwerking met Fun and Healthy Food kunnen we jouw (food)product delen en zo mijn volgers bekend laten worden met jouw (food)product! Je kunt denken aan (food)producten zoals koolhydraatarme maaltijden, koolhydraatarme producten en suikervrije producten. Of aan producten die bijvoorbeeld gebruikt worden bij bakken en koken. Ik deed al eerder samenwerkingen met o.a. Afvallenmetbregje, Steviala, Nanostopper, Bambook, TheNourishingstate, Atkins Nederlands, Saitaku, De Notenshop, Lowcarbchef.nl, Food2smile, Forever snack, dekoolhydraatarmekeuken, Mishu Baking, 5thseasonfruit en Callowfit. Zo zijn er nog meer namen gepasseerd en een aantal van de genoemde samenwerkingen lopen nu nog steeds. 

Deze campagnes zijn in vorm van berichten op social media geweest. Ik heb dan content gemaakt voor mijn eigen pagina en zo bekendheid gemaakt voor het merk. In overleg kan er ook gekozen worden om content te maken voor het merk zelf. Sinds kort worden campagnes ook in vorm van een blog uitgewerkt in combinatie met delen op social media. 

Voor meer informatie kun je mij altijd even mailen

Reviews

Naast campagnes en samenwerkingen die wij daarbij aan kunnen gaan, sta ik ook open voor samenwerkingen gericht op reviews schrijven! Denk daarbij aan een food gerelateerd product of apparaat dat getest moet worden, of een nieuw product in je webshop. Ik vind het erg leuk om dit te testen en mijn ervaringen te delen door middel van een blog en social media.

Voor meer informatie kun je mij altijd even mailen

Cijfers

Website
Ik ben steeds actiever bezig op mijn website. Dit deed ik voorheen met alleen recepten delen maar sinds kort ook begonnen met uitwerken van blogs. Maandelijks heb ik nu zo’n 5.000 unieke bezoekers en dit is groeiende.

Instagram
In 2015 begon ik mijn instagram pagina en sindsdien ben ik gegroeid naar 11.600 volgers. Via instagram deel ik ook stories en Reels videos. Met mijn stories heb ik gemiddeld een bereik van 1.000 pagina’s en met mijn Reels is dit variërend van 5.000 tot zelfs 41.000.

Facebook
Met mijn Facebook account deel ik de berichten die ik plaats op instagram ook. Daar heb ik op dit moment ruim 6800 volgers.

Reacties zijn gesloten.