Over Fun and Healthy food

Mijn naam is Anne Verhoeve uit het bouwjaar 1988. Al jaren ben ik bekend met jojo-en door verkeerd en teveel eten. Vanaf 2012 ben ik bekend geraakt met koolhydraatarm eten. Ik vind het erg leuk om koolhydraatarme en suikervrije gerechten te maken en te bedenken. Daarom ben ik mijn foto’s en gerechten gaan delen op Instagram en op Facebook. Vanaf 2016 ben ik gaan werken met de suikervervangers van Steviala. Sindsdien is het een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik maak nu dagelijks koolhydraatarme recepten en vind dit geweldig om te delen.

Dus, ben jij op zoek naar koolhydraatarme recepten en/of suikervrije recepten? Wil jij ook genieten zonder suiker? Heb je geen inspiratie wat je in de avond moet eten? Wil je recepten voor tussendoortjes en/of taarten? Dan ben je hier dus op het juiste adres! Ik vind het een ontzettend leuke uitdaging om van doorgaans niet koolhydraatarme recepten, wel koolhydraatarme recepten te maken!

Koolhydraatarme recepten

Hier kun je namelijk gezonde, leuke en makkelijke recepten vinden! Zonder toegevoegde suikers en toch om te smullen. Ik maak gebruik van de producten van Steviala. Steviala heeft 100% natuurlijke suikervervangers in haar assortiment. De producten zijn biologisch geteelt, gezoet met stevioglycosiden (Rebaudioside a 98%) en Erythritol. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige zoetstoffen zoals Aspartaam of Maltodextrine. Hierdoor kun jij ook verantwoord genieten. Daarnaast verkoopt Steviala ook koolhydraatarme melen zoals amandelmeel. Door het gebruik van suikervervangers en koolhydraatarme melen, praten we al snel over koolhydraatarme recepten.

Avondmaaltijden

Voor de avondmaaltijden en soms ook voor tussendoortjes, gebruik ik vaak de producten van lowcarbcenter. Hier kun je denken aan verschillende soorten wraps of tussendoortjes. Bij ieder recept zal duidelijk aangegeven worden waar de producten vandaan komen.

Reviews

Naast koolhydraatarme recepten, vind je op de website ook review blogs over producten. Deze producten zijn zelf gekocht of als cadeau opgestuurd. In een review blog wordt er geschreven wat voor product het is. Bij voedingsproducten wordt er ook beschreven wat de voedingswaarden zijn en wat mijn persoonlijke ervaring is bij het product. Bij ieder review blog wordt beschreven waar de producten te koop zijn.

Zoek je specifieke koolhydraatarme recepten? Gebruik dan de zoekfunctie. Kun je dit recept niet vinden omdat hij nog niet bestaat? Stuur een mailtje en er wordt gekeken wat er voor je gedaan kan worden. Verzoekjes zijn altijd welkom!

Suikervrij en koolhydraatarm genieten start vandaag!

Bedankt voor het bezoeken van mijn website! Ik hoop dat je er veel aan hebt gehad.

Veel liefs,

Anne

 

 

Reacties zijn gesloten.