Nieuw product alert! Steviala heeft twee nieuwe pareltjes op de markt gebracht! Namelijk een dark chocolade tablet en een witte chocolade tablet! De witte chocolade is echt heaven en ik heb daar echt lang op gewacht. Het is zonder kunstmatige zoetstoffen en zonder polyolen! Kortom, minder last voor je darmen. Zelf vind ik Maltitol niet zo heel erg in recepten, maar krijg wel altijd last van mijn darmen…. herkenbaar? Nu met de nieuwste witte chocolade tablet van Steviala kan je heerlijk genieten! Daarmee maakte ik deze eiwitrijke witte chocolade aardbeien bonbons! Een soort proteïne reep vulling gemaakt met eiwitpoeder, suprème strawberry en roomkaas! Onwijs makkelijk te maken en erg hard genieten!
Low cal, low vet en low carb genieten met deze eiwitrijke witte chocolade aardbeien bonbons !
Say what? jaa de bonbons zien eruit alsof ze een mega calorieën bom zijn, echter valt het dus erg mee! Per bonbon krijg je 77kcal, 3,4vet, 2,1 koolhydraten en maar liefst 6,6 eiwitten binnen. Dat is toch wel leuk ‘zondigen’ toch? Daarnaast zijn de eiwitrijke witte chocolade aardbeien bonbons in de koelkast te bewaren, of je kunt ze invriezen. Dan heb je altijd een lekker ijs bonbonnetje bij de hand. In de vriezer zijn ze ook langer houdbaar. In de koelkast hou je ze 7 tot 14 dagen vers.
Op zoek naar meer recepten? Check dan snel www.funandhealthyfood.nl !


Eiwitrijke witte chocolade aardbeien bonbons
Equipment
- Vriezer
- Magnetron
- Hitt bestendig bakje
Ingrediënten
- 80 gram Eiwitpoeder naturel Live puri
- 80 gram Supreme Strawberry Steviala
- 40 gram roomkaas
Topping
- 75 gram witte chocolade Steviala
Versiering
- restje witte chocolade
- 2 druppels rode kleurstof
- 1 blokje dark chocolade tablet
Instructies
- Meng alle ingredienten voor de vulling goed door elkaar. Als het gemengd is, gebruik je je handen om er een egale bal van te kneden.
- Verdeel de bal in 12 gelijke ballen en vul de siliconen bakvorm met de vulling.
- Zet de vulling voor 60 minuten in de vriezer.
- Smelt de witte chocolade en haal de vulling uit de vriezer.
- Dip de vulling in de chocolade, gebruik twee vorken om ze om te scheppen en uit te laten lekken. Leg de chocolade op een snijplank die bekleed is met bakpapier. Zet daarna voor 15 minuten in de koelkast.
- Met het restje witte chocolade kun je nog een swirl maken. Voeg rode kleurstof aan toe en verdeel dit over de bovenkant. Op de foto zie je ook nog een swirl van de pure chocolade.
- Bewaar in de koelkast of in de vriezer
Nutrition
