Eiwitrijke witte chocolade aardbeien bonbons

Nieuw product alert! Steviala heeft twee nieuwe pareltjes op de markt gebracht! Namelijk een dark chocolade tablet en een witte chocolade tablet! De witte chocolade is echt heaven en ik heb daar echt lang op gewacht. Het is zonder kunstmatige zoetstoffen en zonder polyolen! Kortom, minder last voor je darmen. Zelf vind ik Maltitol niet zo heel erg in recepten, maar krijg wel altijd last van mijn darmen…. herkenbaar? Nu met de nieuwste witte chocolade tablet van Steviala kan je heerlijk genieten! Daarmee maakte ik deze eiwitrijke witte chocolade aardbeien bonbons! Een soort proteïne reep vulling gemaakt met eiwitpoeder, suprème strawberry en roomkaas! Onwijs makkelijk te maken en erg hard genieten!

Eiwitrijke witte chocolade aardbeien bonbons

Low cal, low vet en low carb genieten met deze eiwitrijke witte chocolade aardbeien bonbons !

Say what? jaa de bonbons zien eruit alsof ze een mega calorieën bom zijn, echter valt het dus erg mee! Per bonbon krijg je 77kcal, 3,4vet, 2,1 koolhydraten en maar liefst 6,6 eiwitten binnen. Dat is toch wel leuk ‘zondigen’ toch? Daarnaast zijn de eiwitrijke witte chocolade aardbeien bonbons in de koelkast te bewaren, of je kunt ze invriezen. Dan heb je altijd een lekker ijs bonbonnetje bij de hand. In de vriezer zijn ze ook langer houdbaar. In de koelkast hou je ze 7 tot 14 dagen vers.

Op zoek naar meer recepten? Check dan snel www.funandhealthyfood.nl !

eiwitrijke witte chocolade aardbeien bonbons

Eiwitrijke witte chocolade aardbeien bonbons

Anne Verhoeve
Genieten van een low cal, laag in vet en suikervrij bonbonnetje? Met deze eiwitrijke bonbons kan dat. Gevuld met een eiwitreep vulling gemaakt van aardbeien en eiwitpoeder! Snel en makkelijk te maken.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
vriezer 1 uur
Gang Tussendoortje
Keuken koolhydraatarm, koolhydraatbeperkt, suikerverlaagd
Porties 12 porties
Calories 77 kcal

Equipment

Ingrediënten
  

Topping

Versiering

Instructies
 

  • Meng alle ingredienten voor de vulling goed door elkaar. Als het gemengd is, gebruik je je handen om er een egale bal van te kneden.
  • Verdeel de bal in 12 gelijke ballen en vul de siliconen bakvorm met de vulling.
  • Zet de vulling voor 60 minuten in de vriezer.
  • Smelt de witte chocolade en haal de vulling uit de vriezer.
  • Dip de vulling in de chocolade, gebruik twee vorken om ze om te scheppen en uit te laten lekken. Leg de chocolade op een snijplank die bekleed is met bakpapier. Zet daarna voor 15 minuten in de koelkast.
  • Met het restje witte chocolade kun je nog een swirl maken. Voeg rode kleurstof aan toe en verdeel dit over de bovenkant. Op de foto zie je ook nog een swirl van de pure chocolade.
  • Bewaar in de koelkast of in de vriezer

Nutrition

Serving: 1portieCalories: 77kcalCarbohydrates: 2.1gProtein: 6.6gFat: 3.4gSaturated Fat: 2.1gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 0.8gSodium: 0.2mgFiber: 6.2gSugar: 2g
Trefwoord dirtyketo, Food, Foodblog, Foodblogger, Foodphotography, Funandhealthyfood, LCHF, lowcarbcenter, steviala, suikerverlaagd, suikervervangers
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

 

 

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.