Koolhydraatbeperkte aardbeien ijsjes met witte chocolade

Wat is er met dit warme weer nou lekkerder dan een heerlijke frisse aardbeien ijsje? Koolhydraatbeperkte aardbeien ijsjes met witte chocolade!! Dat klinkt te lekker he? En het voordeel is dat het ook nog eens een makkelijk recept is! Voor deNotenshop bedacht ik deze variant omdat zij vanille extract en de notenmix verkopen! Al benieuwd geworden? Lees hieronder snel verder hoe jij ze kunt maken! Liever een ander variant maken? Wat dacht je van de framboos ijsjes? Of de salty karamel ijsjes? Of tot slot de stracciatella ijsjes?ย 

Ingrediรซnten koolhydraatbeperkte aardbeien ijsjes

Topping

Bereidingswijze

Mix het slagroom, roomkaas, kristal sweet en vanille extract met elkaar tot een romig geheel. Vervolgens spatel je de gepureerde aardbeien erdoorheen. Daarna schep je het ijs beslag in een spuitzak. Knip vervolgens het puntje eraf.

Vul vervolgens de ijsvormpjes met het ijs beslag. Vergeet de ijsstokjes er niet in te steken! Daarna wikkel je een stuk huishoudfolie over de vormpjes en leg je de koolhydraatbeperkte aardbeien ijsjes vervolgens voor een nachtje in de vriezer.

Topping

Maak naar wens nog een topping van gesmolten suikervrije witte chocolade. De witte chocolade smelt je volgens de au-bain-marie methode. Zet een steelpan met laagje water op het vuur. Leg daar vervolgens een schaaltje boven op met het witte chocolade. Laat dit daarna smelten. Haal vervolgens de ijsjes uit de vormpjes en verdeel de witte chocolade erover. Je kunt dit eroverheen schenken of de koolhydraatbeperkte aardbeien ijsjes erin dippen.ย 

Smelt vervolgens snel de ruby chocolade volgens de au-bain-marie methode of in de magnetron. Gebruik daarna een lepel om sliertjes te maken van de Ruby chocolade. Strooi vervolgens snel de noten ruis eroverheen.

Bewaar de koolhydraatbeperkte aardbeien ijsjes met witte chocolade vervolgens weer in de vriezer.

koolhydraatbeperkte aardbeien ijsjes

Heb je de koolhydraatbeperkte aardbeien ijsjes met witte chocolade gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op social media kan dat met @anne.funhealthyfood!

Please follow and like us:

4 Comments

  1. wow, it looks really delicious ๐Ÿ™‚ but probably has a lot of calories :(( but I think I will try to make a similar dish but substitute some ingredients. The Fitatu app will help me choose these ingredients because it has a scanner and the caloric content of the dish will be lower probably ! Thanks a lot for inspiration <3

    • Anne Verhoeve

      Yes the calories are higher because of the use of the fatty ingredients like heavy cream! ๐Ÿ˜€ you can use the base and then make it your own with the ingredients you like or can eat! Thanks for the compliment

  2. Hoeveel koolhydraten bevat 1 ijsje?

  3. Do u have a translator button? Lol
    All of these look amazing!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.