Koolhydraatarme stracciatella ijsjes

Ben je gek op roomijs en chocolade? Dan is die combinatie nu ook koolhydraatarm en suikervrij te maken! Namelijk met dit recept voor koolhydraatarme stracciatella ijsjes. Het roomijs bestaat uit slagroom, roomkaas en heerlijke Sweet&Gold van Steviala. Sweet&Gold is een stroopvervanger en heeft een lekkere volle smaak. Daarnaast voeg je vanille extract, Callowfit chocoladesaus en suikervrije chocolade toe. Meer heb je niet nodig om heerlijke koolhydraatarme stracciatella ijsjes te maken. Of wacht… je kunt natuurlijk nog een laagje chocolade maken. Dit doe je door de chocolade saus van callowfit in je siliconen vorm te spuiten. Doe dit voordat je de roomvulling erin doet! Wil je weten hoe je ze exact maakt? Lees dan snel verder.

koolhydraatarme stracciatella ijsjes

Wat heb je nodig voor de stracciatella ijsjes?

Hoe maak je het koolhydraatarme stracciatella ijsjes?

Met dit recept maak je 8 ijsjes. Je gebruikt hier siliconen ijsvormen voor. Begin door alle ingrediënten klaar te zetten. Vervolgens voeg je alles, behalve de gehakte chocolade, toe aan een mengkom. Mix het geheel vervolgens voor zo’n 4 minuten op hoge snelheid. Je ijs wordt hierdoor romig en stijver. Schep daarna de gehakte chocolade erdoorheen. Vervolgens schep je alles in een spuitzak. Zorg dat je een groot gaatje knipt, in verband met de stukken chocolade. Spuit daarna de vulling in de ijsvormen.

Zet de ijsvormen vervolgens voor minimaal een nachtje in de vriezer. Daarna kun je genieten van koolhydraatarme stracciatella ijsjes.

koolhydraatarme stracciatella ijsjes
Voedingswaarden

Met dit recept maak je 8 koolhydraatarme stracciatella ijsjes. De voedingswaarden zijn per ijsje.
Kcal: 230
Kh: 2.9
Ei: 2.7
Vet: 19.6

Tips:

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op social media kan dat met @anne.funhealthyfood!

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.