Review Atkins Double chocolate + gratis reep

Al een lange tijd ben ik bekend met de Atkins producten. Je hebt zoveel verschillende opties als het gaat om het merk Atkins. Door de webshop van Afvallen met Bregje ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de Atkins repen. Sindsdien “trakteer” ik mijzelf soms met een reep. Een tijdje terug vroeg Atkins Nederland mij wat ik van de Atkins Double Chocolate reep vond en of ik er wat over wou schrijven! Hier komt mijn eerlijke mening… oh en onderaan dit bericht lees je hoe ook jij een gratis reep kan ontvangen!

Voorheen de Chocolate Decadence

Mogelijk ken je de Atkins Double Chocolate al wel, maar is de naam nog onbekend voor je. Dit komt omdat Atkins bezig is met het vernieuwen van de verpakkingen! De Atkins Double Chocolate heeft nu een nieuw jasje gekregen. Zelf vind ik de nieuwe verpakking mooier en duidelijker.

Atkins double chocolate

Overload aan chocolade

Dan nu de reep zelf. De reep zelf heeft een overload aan chocolade. Zowel de buitenste laag als van binnen is het een en al chocolade. Als echte chocolade liefhebber, ga je deze reep zeker lekker vinden! De structuur is zacht en smeuïg. De Atkins double chocolate is best vullend, waardoor een hele reep als tussendoortje misschien teveel is. Zelf snijd ik altijd een stukje af en hak dit in stukjes. Deze stukjes eet ik dan in de ochtend met wat Griekse yoghurt. De rest van de reep eet ik als tussendoortje in de ochtend of middag.

Atkins double chocolate reep

Voedingswaarden

Netto koolhydraten*1.6 g / reep
Koolhydraten27.6g / 100g
waarvan suikers1.4g / 100g
waarvan Polyolen24.9g / 100g
Eiwit30.0 g

De voedingswaarden van de Atkins Double Chocolate reep zijn echt heel fijn. De hoge hoeveelheid eiwitten, gecombineerd met maar 1.6g netto koolhydraten. Zelf tel ik de polyolen niet en dat maakt deze reep voor ons levensstijl goed passend!

Mis ik iets in de Atkins Double Chocolate reep?

Dit antwoord is simpel. JA! “Wat dan?” hoor ik je denken. Ik hou zelf meer van een bite of crunch in een reep. Dat neemt echter niet weg, dat ik deze reep niet lekker vind. Voor de afwisseling is deze smeuïge, zachte reep lekker!

Gratis reep?

Wil jij ook een van de 60gram Atkins repen kopen? Maak dan gebruik van de gratis reep actie bij Atkins! Wat moet je daarvoor doen?

  1. Klik op deze link: nl.Atkins.com
  2. Registreer je gratis bij Atkins
  3. Koop een reep in de winkel en volg de instructies van Atkins om je geld terug te vragen!

Simpel toch? De actie geldt alleen voor de 60 gram Atkins repen 🙂

Leuk dat je mijn review over de Atkins double chocolate reep het gelezen! Ken jij deze reep al en heb je ook een mening erover? Let me know onder dit bericht!

Groetjes, Anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.