Lowcarb Rocky Road fudge

Een maand geleden, 20 juni, maakte ik deze heerlijke kleurrijke lowcarb Rocky Road fudge. Het was toen zo ontzettend warm, dat ik de fudge in de vriezer had liggen. Daardoor ontdekte ik, dat ze bevroren ook wel erg lekker zijn! Net een soort lowcarb Rocky Road fudge ijsjes! Deze kleurrijke fudge wordt gekenmerkt door de Endulge Candies van Atkins USA. Dit is een nieuw product in de webshop van Afvallen met Bregje. Ze zijn ontzettend lekker, net echte smarties. Of laat ik het zo zeggen…. je hebt niet door dat deze maar 1 gr netto koolhydraten bevatten per zakje! Kortom heerlijk suikervrij genieten! Wordt je al nieuwsgierig hoe jij deze koolhydraatarme Rocky Road fudge met Endulge Candies kan maken? Lees dan snel verder!

Lowcarb Rocky Road Fudge

Ingrediënten voor de lowcarb Rocky Road fudge

Lowcarb Rocky Road Fudge

Bereiding lowcarb Rocky Road fudge

Doe de chocolade, slagroom, amandelpasta, Kristal Sweet Vanille en roomboter in een steelpannetje en laat het geheel al roerend smelten. Zet daarna het vuur uit.

Hak vervolgens de noten, endulge candies en spekjes in stukje. Daarna voeg je 2/3e deel toe aan de chocolade. Vervolgens schep je dit goed door de chocolade. Bekleed daarna een bakvorm of ovenschaal van 20cm met bakpapier.

Schep het chocolademengsel in de bakvorm. Verdeel tot slot de rest van de Candies, spekjes en noten over de bovenkant. Zet daarna de bakvorm voor minimaal 2uur in de vriezer of tot dat de chocolade hard geworden is.

Vervolgens kun je de lowcarb rocky road fudge in 30 blokjes snijden. (of minder, voor grotere stukjes haha) Bewaar ze in de koelkast of de vriezer.

Tips:
  • Ook erg lekker met Callowfit Chocolade saus of Callowfit Salty Caramel Saus. Wist je dat je de Callowfit sausjes met 10% korting kunt bestellen? Ga naar callowfit.store en vul de volgende kortingscode in: funandhealthycal10
  • Liever een ander vaiant van Rocky Road proberen? Wat dacht je van de suikervrije rocky road?

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.