koolhydraatarme Caesar carpaccio salade

Een snelle, voedzame lunch? Dan is de koolhydraatarme Caesar carpaccio salade echt wat voor jou. Je kunt lekker variëren met de topping. Zo is er op de foto gebruik gemaakt van pijnboompitten, maar is het met amandelschaafsel ook erg lekker. De Callowfit Caesar Style saus  maakt het recept echt af. De frisse smaken van de Caesar saus in combinatie van de spinazie. Dit receptje is heel handig om te mealpreppen. Maak je lunch trommel de avond van te voren al klaar. Let wel op dat je de saus er nog niet overheen verdeelt. Zo kun je de volgende ochtend snel op weg naar je werk! Liever een diner salade van maken? Voeg er dan nog meer spinazie en 75 gram rucola melange aan toe.

koolhydraatarme Caesar carpaccio salade

Wat heb je nodig voor de koolhydraatarme Caesar carpaccio salade?

  • 100 gram verse spinazie
  • 200 gram Carpaccio
  • ½ avocado
  • ½ rode ui
  • 10 gram Amandelschaafsel
  • Snufje zout en peper
  • Optioneel: meer rucola melange sla erbij
  • Swirl Callowfit Caesar Style saus 

Hoe maak je de koolhydraatarme Caesar carpaccio salade?

Was de verse spinazie met koud water. Vervolgens verdeel je de spinazie op twee diepe borden. Snijd vervolgens de avocado en rode ui in kleine stukjes. Verdeel daarna over de spinazie. Vervolgens verdeel je de carpaccio over de twee borden. Daarna voeg je er nog een snufje zout en peper aan toe en de amandelschaafsel. Maak de salade af met een swirl van caesar style saus.

koolhydraatarme caesar carpaccio salade
Voedingswaarden

Dit recept is gebaseerd op 2 porties. Twee lunch porties. De voedingswaarden zijn per portie aangegeven.

Kcal:160.5
Kh: 3.1
Ei: 14.3
Vet: 9.1

Tips
  • Wist je dat je de Callowfit sausjes met 10% korting kunt bestellen? Ga naar callowfit.store en vul de volgende kortingscode in: funandhealthycal10
  • Liever een andere salade proberen? Wat dacht je van de Sushi pokebowl?

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.