Koolhydraatarme dessert flammkuchen

Naast hartige flammkuchen, kun je er ook een zoete variant van maken. Met dit recept voor de koolhydraatarme dessert flammkuchen, tover je een waanzinnig toetje op tafel! De dessert flammkuchen kun je ook als ontbijt of als tussendoortje eten. Kortom, heel de dag door genieten van de koolhydraatarme dessert flammkuchen. Dit recept heeft een roomkaas topping met bosvruchten erop. Tot slot afgemaakt met een lekkere swirl van Callowfit Chocolade saus.

koolhydraatarme dessert flammkuchen

Wat heb je nodig voor de koolhydraatarme dessert flammkuchen?

koolhydraatarme dessert flammkuchen

Hoe maak je de koolhydraatarme dessert flammkuchen?

Maak eerst de flammkuchen bodem volgens recept, voeg daar de Kristal Sweet Vanille aan toe. Als de bodem afgekoeld is ga je verder met de topping. Klop vervolgens de slagroom op samen met de roomkaas en kristal sweet. Verdeel daarna de slagroom over de flammkuchen bodem. Vervolgens verdeel je de aardbeien en bosvruchten over de slagroom. Daarna maak je de koolhydraatarme dessert flammkuchen af met een swirl van chocolade saus.

Bewaar de dessert flammkuchen in de koelkast. Zet voor minimaal 30 minuten in de koelkast voordat je hem aansnijdt. Na 3-4 dagen is hij nog lekker!

koolhydraatarme dessert flammkuchen
Voedingswaarden

Het is lastig in te schatten hoeveel punten je eruit kan en wilt halen. Je kunt er met gemak 10 punten uit halen. De voedingswaarden zijn gericht op 1 puntje van de 10.

Kcal: 210.3
Kh: 2.2
Ei: 2.3
Vet: 16.9

Tips:

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.