Koolhydraatarme panna cotta taart

Eerder is de koolhydraatarme kokos taartbodem gedeeld op de website. Daar heb ik uiteraard ook een heerlijke taart mee gemaakt! Deze taart is niet alleen prachtig om te zien, maar was ook heerlijk. De koolhydraatarme panna cotta taart heeft een zachte fluwelen bite, met een kruimelige bodem. De taart is gezoet met Steviala kristal sweet vanille. Zoals wel duidelijk wordt na aanleiding van mijn recepten, kun je zien dat de kristal sweet vanille wel echt mijn favoriet is! Je zou niet verwachten dat deze suikervrij is! Alle producten van Steviala geven je de illusie dat je nog heerlijk zoet kunt genieten, alleen dan verantwoord! Benieuwd hoe ook jij zo’n mooie taart op tafel kan toveren? Lees dan snel verder!

koolhydraatarme panna cotta taart

Ingrediënten voor de koolhydraatarme panna cotta taart

Bereiding panna cotta taart

Maak eerst de kokos taartbodem volgens recept.

Vervolgens week je de gelatine voor 10-15 minuten in 50ml slagroom. Voeg daarna de roomkaas, overige slagroom, kristal sweet vanille, vanille extract en snufje zout toe aan een mengkom. Mix het geheel vervolgens voor minimaal 5 minuten op hoge snelheid. Daarna haal je de gelatine uit het slagroom. Verwarm dit slagroom vervolgens in een steelpannetje. Voeg daarna de gelatine toe aan de steelpan en roer dit door tot het gesmolten is. Vervolgens giet je het slagroom bij de roomkaas beslag. Roer dit daarna goed door. Giet het beslag op de taartbodem. Zet de taart voor minimaal 4 uur in de koelkast. Versier daarna de koolhydraatarme panna cotta taart naar wens.

koolhydraatarme panna cotta taart
Voedingswaarden

De koolhydraatarme panna cotta taart verdeel je in zo’n 14 punten. De voedingswaarden zijn per punt uitgerekend.
Kcal: 244.9
Kh: 2.5
Ei: 6.5
Vet: 27.5

Tips:

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.