Koolhydraatarme Tasty Toscane courgetti

Naast al de zoete recepten, maak ik uiteraard ook hartige recepten. De ene keer wat vernieuwender ten opzichte van een andere keer. Vaak kijk ik wat ik kan vinden aan ingrediënten en bedenk ik daaromheen een combinatie. Zo vond ik in de supermarkt deze gekruiden kiphamburgers. Ze waren gekruid met Toscaanse kruiden. Daarom wou ik hier graag de Tasty Toscane saus bij gebruiken. Om het recept fijne macro’s te geven, heb ik er courgetti bij gemaakt. Een simpel en makkelijk recept die je binnen een paar minuten op tafel kan toveren! Hieronder lees je hoe je de koolhydraatarme Tasty Toscane courgetti maakt. Dit recept is voor 2 personen.

Koolhydraatarme cougetti Tasty Toscane

Wat heb je nodig voor de koolhydraatarme Tasty Toscane courgetti?

  • 400 gram courgette
  • 75 gram snoeptomaatjes
  • 2 kip hamburgers met Toscaanse kruiden
  • Tasty Toscane saus van Callowfit
  • zout & peper

Hoe maak je de Tasty Toscane courgetti?

Begin met het maken van de courgetti. Was eerst de courgettes. Vervolgens gebruik je een spirelli om courgetti te maken. Leg daarna de courgetti op een stuk keukenpapier en strooi er een beetje zout overheen. Bak vervolgens de hamburgers gaar in een pan. Dep daarna de courgetti droog met de keukenpapier. Wok vervolgens de courgetti, samen met de halve tomaatjes heel kort op hoog vuur in een wokpan. Spuit hier al wat Tasty Toscane saus doorheen en wok dit mee. Schep daarna de courgetti op 2 borden, leg de hamburger erop en spuit er vervolgens nog een swirl van Tasty Toscane saus erover. De koolhydraatarme Tasty Toscane courgetti is nu klaar om te serveren!

Tips:

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

 

Please follow and like us:

One Comment

  1. Ziet er heerlijk uit! Misschien zal ik dit recept gebruiken, dankjewel! Een jaar geleden zou ik aarzelend zijn. Nu gebruik ik fitatu (calorieën tellen app) en ik mag alles eten wat ik wil.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.