Koolhydraatarme speculaas bonbons

Hou jij ook zo van de heerlijke smaken en geuren van speculaas? Al een jaar gebruik ik de speculaaskruiden van Green Gypsy. De geur en smaak van deze speculaaskruiden is niet te vergelijken met een potje uit de supermarkt. Zij hebben deze speciaal ontwikkeld met een vleugje extra erdoor ten opzichte van de speculaaskruiden uit de supermarkt. Ik kreeg de eer om voor hen een recept te maken. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Ik wou graag lekkere bonbons maken met een speculaas vulling. De vulling is gemaakt met amandelpasta en de suikervrije stroop van Steviala. Kortom, een en al genieten! Benieuwd naar het recept voor deze koolhydraatarme speculaas bonbons? Lees dan snel verder!

koolhydraatarme speculaas bonbons

Ingrediënten speculaas bonbons

koolhydraatarme speculaas bonbons

Bereiding speculaas bonbons

De speculaas bonbons zijn erg snel en makkelijk te maken. Mix alle ingrediënten, behalve de chocolade. Vervolgens vul je een siliconen bonbon vorm met het beslag. Ik gebruikte zelf deze vorm, klik hier. Zet de speculaas bonons daarna voor minimaal 15 minuten in de vriezer. Vervolgens smelt je de chocolade au-bain-marie of in de magnetron. Haal de speculaas bonbons uit vriezer. Verdeel vervolgens de chocolade over de koolhydraatarme speculaas bonbons. Bewaar de speculaasbonbons daarna in de koelkast of zet ze terug in de vriezer. In de vriezer blijven ze langer houdbaar.

Voedingswaarden

Je kunt 24 koolhydraatarme speculaas bonbons maken met dit recept. De voedingswaarden zijn per bonbon uitgerekend.
Kcal: 86
Kh: 1.3
Ei: 2.6
Vet: 6.8

Tips

Liever een ander recept met amandelpasta maken? Mogelijk zijn de chocolade karamel koeken wat voor jou? Of de Rocky Road fudge! Benieuwd naar meer sinterklaas recepten? Je vindt ze hier!

Heb je de koolhydraatarme speculaas bonbons gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.