Koolhydraatarme choco chip cookies

Wie houdt er niet van choco chip cookies? Naturel, met nootjes of gewoon lekker met double chocolade. Ik maakte deze koolhydraatarme choco chip cookies speciaal met kerst tintjes. Door het gebruik van rode en groene Endulge candies ogen ze gelijk kerstig! De Endulge candies zijn verkrijgbaar in mijn favoriete webshop, afvallenmetbregje! Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van de pindakaaspoeder, ook uit de webshop van afvallenmetbregje. Deze pindakaaspoeder zorgt niet alleen voor de smaak, maar ook voor een lekkere structuur in dit recept. Je moet trouwens wel van pindakaas houden, want anders smaken deze koekjes jou niet denk ik! Tot slot zijn ze ook suikervrij door het gebruik van de producten van Steviala. In dit recept koos ik voor de Steviala kristal Sweet Vanille. Ik hou erg van de vanille variant. Benieuwd geworden? Lees snel verder!

koolhydraatarme choco chip cookies

Ingrediënten koolhydraatarme choco chip cookies

koolhydraatarme choco chip cookies

Bereidingswijze choco chip cookies

Verwarm de oven voor op 175 graden hete lucht. Vervolgens voeg je alle ingrediënten toe aan een mengkom. Mix het geheel daarna goed door. Kneed vervolgens verder met je handen. Maak daarna zo’n 16 bolletjes en verdeel er 8 per bakpapier. Druk deze wat aan en verdeel vervolgens de endulge candies op de bovenkanten. Bak de koolhydraatarme choco chip cookies voor 12-15 minuten in de oven. Laat de cookies buiten de oven volledig afkoelen. Als ze afkoelen, worden ze harder en krokanter.

Tips:

Heb jij de koolhydraatarme choco chip cookies gemaakt? Dan zou ik het super tof vinden als je dit deelt op social media! Via instagram kan je mij taggen met @anne.funhealthyfood en via facebook kun je @lekker.afvallen.met.anne gebruiken!

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.