Koolhydraatarme kerst schuimkransjes

Ben je nog op zoek naar een snel en makkelijk recept voor kerst? Voor dit recept heb je alleen eiwitten nodig en de suikervervangers van Steviala. Namelijk de Steviala Frost en Steviala Kristal Sweet. Meer heb je niet nodig voor deze koolhydraatarme kerst schuimkransjes! Je kunt ze versieren zoals je zelf zou willen. Ik koos ervoor om gehakte pistache nootjes te gebruiken, gehakte Endulge candies en gesmolten chocolade! Heerlijk brossig, luchtig en zoet! Benieuwd hoe ook jij ze kunt maken? Hieronder lees je dat!

Koolhydraatarme kerst schuimkransjes

Ingrediรซnten koolhydraatarme schuim kerstkransjes

koolhydraatarme schuim kerstkransjes

Bereidingswijze kerst schuimkransjes

Verwarm de oven voor op 100 graden hete lucht. Vervolgens klop je de eiwitten stijf in een mengkom. Voeg daarna al kloppend de kristal sweet eraan toe. Klop vervolgens voor nog eens 2 minuten door. Daarna zeef je de Steviala Frost boven de mengkom en klop vervolgens voor nog eens 2 minuten stijf op. Doe daarna de opgeklopt eiwit in een spuitzak met spuitmondje naar wens. Leg een stuk bakpapier op de bakplaat en spuit kransjes op het bakpapier. Bak de koolhydraatarme kerst schuimkransjes voor 60 minuten in de oven. Laat ze buiten de oven volledig afkoelen. Daarna versier je de schuimpjes naar wens.

koolhydraatarme schuim kerstkransjes
Tips:

Nog op zoek naar meer kerst inspiratie recepten? Wat dacht je van de koolhydraatarme kerststol? of de choco chip cookies?

Heb je de koolhydraatarme kerst schuimkransjes gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.