Koolhydraatarme Cake met crunchy noten topping

Ben jij net zo gek op cake als dat ik dat ben? Het liefst een lekkere smeuïge cake maar dan ook met een beetje crunch erbij. Daarom is deze koolhydraatarme cake met crunchy noten topping echt een hele fijne combinatie. Voor deNotenshop maakte ik deze heerlijke cake en het voordeel is dat je hem ook kunt invriezen, mocht je niet alles in één keer op willen eten. Hieronder lees je hoe ook jij hem kunt maken!

koolhydraatarme cake met crunchy noten topping

Ingrediënten voor de cake met crunchy noten

Cake
Topping
koolhydraatarme cake met crunchy noten topping

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 175 graden hete lucht. Bekleed vervolgens een brownie bakvorm (20×20) met bakpapier. Daarna doe je alle ingrediënten voor de cake in een mengkom. Klop dit vervolgens op tot een homogeen mengsel. Daarna schep je het beslag in de bakvorm.

Vervolgens doe je de notenmix en de Sweet Bee in een mengkom. Gebruik daarna een spatel om dit goed door te roeren. Verspreid daarna de topping over het beslag in de bakvorm. Bak de koolhydraatarme cake met crunchy noten topping voor zo’n 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Laat de koolhydraatarme cake met crunchy noten volledig afkoelen buiten de oven en snijd hem in ongeveer 20 blokjes. Bewaar de stukjes in een afgesloten trommel in de koelkast of in de vriezer.

Tips

Nog meer cake inspiratie?

Heb je de koolhydraatarme cake met crunchy noten topping gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.