Koolhydraatarme kibbeling met remoulade saus

Callowfit heeft een nieuwe smaak gelanceerd. Namelijk de remoulade style saus. Als ik aan remoulade saus denk, denk ik aan een lekker gebakken visje, garnaaltjes of kibbeling. Om mijzelf uit te dagen, heb ik koolhydraatarme kibbeling gemaakt. Een stukje kabeljauwfilet met een krokant laagje past er perfect bij! De remoulade saus is te bestellen op Callowfit.store en met de kortingscode funandhealthycal10 kun jij hem bestellen met 10% korting! Benieuwd naar het recept? Lees dan snel verder.

koolhydraatarme kibbeling

Ingrediënten voor de kibbeling

  • 250 gram kabeljauw filet / haasje
  • 60 gram Steviala amandelmeel
  • 60 gram geraspte pittige kaas of mozzarella
  • 2 eieren
  • snufje zout en peper
  • 1 tl knoflooksletten of alleen knoflookpoeder
  • 0.5L zonnebloemolie

Bereidingswijze voor de koolhydraatarme kibbeling

Zet een kleine pan op het vuur met de zonnebloemolie. Laat dit daarna opwarmen tot 180 graden. Vervolgens snij je de kabeljauw in blokjes van ca 2cm. Daarna klop je het ei op in een ondiep schaaltje. In een ander ondiep schaaltje meng je vervolgens het amandelmeel, kaas en kruiden met elkaar. Als de zonnebloemolie op temperatuur is ga je verder met het paneren van je kabeljauw. Dip de blokjes kabeljauw in het ei en daarna bedek je hem met het amandelmeel mengsel. Laat vervolgens de kabeljauw 1 voor 1 voorzichtig in de olie zakken en bak de koolhydraatarme kibbeling goudbruin. Haal ze daarna met een schuimspaan uit de olie en leg ze op een stukje keukenpapier. Herhaal dit tot de stukjes kibbeling klaar zijn. Serveer met de Remoulade style saus van Callowfit en je hebt een heerlijke lunch!

koolhydraatarme kibbeling
Tips
  • Wist je dat je de Callowfit sausjes met 10% korting kunt bestellen? Ga naar callowfit.store en vul de volgende kortingscode in: funandhealthycal10
  • Liever een ander vis gerecht proberen? Wat dacht je van de koolhydraatarme sushi bonbons?
  • Hou je niet zo van vis, maar wil je bijvoorbeeld kipnuggets maken? Kijk dan snel bij de koolhydraatarme kipnuggets!

Heb je de koolhydraatarme kibbeling gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.