Koolhydraatarme koffie MonChou bars

Oke, ik moet eerst iets toegeven. Ik drink namelijk helemaal geen koffie. Ik lus het niet. Echter vindt ik het door gebak wel erg lekker. Daarom bedacht ik dit recept voor koolhydraatarme koffie MonChou bars. Ik gebruikte de producten van deNotenshop, Steviala, Atkins en Afvallenmetbregje.nl. Dit receptje is makkelijk te maken. Zo kun ook jij suikervrij en koolhydraatarm genieten! Liever een naturel MonChoutaart maken? Dan is de MonChoutaart met aardbeien echt wat voor jou!

koolhydraatarme koffie MonChou bars

Ingrediënten koffie MonChou bars

Bodem
Monchou
Topping
koolhydraatarme koffie MonChou bars

Bereiding van de MonChou bars 

Bodem

Begin met het voorverwarmen van de oven op 175 graden hete lucht. Vervolgens voeg je alle ingrediënten voor de bodem in een mengkom. Mix vervolgens het geheel goed door elkaar.  

Vervolgens bekleed je een brownie bakvorm (20×20) met bakpapier. Druk het beslag daarna uit in de bakvorm. Bak vervolgens de bodem voor de koffie MonChou bars voor 18-20 minuten. De bodem kleurt mooi goudbruin. Laat de bodem voor de koolhydraatarme koffie MonChou bars daarna buiten de oven afkoelen. 

MonChou

Vervolgens week je de gelatine blaadjes voor minimaal 10 minuten in een laagje water. Daarna klop je 200ml slagroom romig op samen met de MonChou, Kristal Sweet en de koffie. Vervolgens verwarm je 50ml slagroom in een steelpannetje. Knijp daarna de gelatine uit en laat dit al roerend smelten in het steelpannetje. Vervolgens voeg je de slagroom al roerend toe aan het MonChou mengsel. Verdeel daarna de MonChou vulling over de bodem. Laat vervolgens voor minimaal 2 uur in de koelkast opstijven. Tot slot kun je de topping eroverheen verdelen en de koolhydraatarme koffie MonChou bars in stukken snijden. 

Heb je de koolhydraatarme koffie MonChou bars gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Dat kan met @anne.funhealthyfood

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.