Koolhydraatarme citroen cupcakes

Hou jij van de smaken van citroen? Dan is deze combinatie echt aan te raden. Een frisse zoete cupcake vol van smaak! De koolhydraatarme citroen cupcakes zijn snel en makkelijk te maken! Perfect voor het voorjaar. Echter ook heel erg leuk op tafel tijdens de Paasdagen! Het glazuur is gemaakt met suikervrije poedersuiker en water! De koolhydraatarme citroen cupcakes zijn niet alleen koolhydraatarm maar ook suikervrij en glutenvrij! Genieten voor iedereen! 

koolhydraatarme citroen cupcakes

Ingrediënten voor de cupcakes

Glazuur voor de koolhydraatarme citroen cupcakes
koolhydraatarme citroen cupcakes

Bereiding citroen cupcakes

Begin met het voorverwarmen van de oven op 170 graden hete lucht. Vervolgens voeg je alle ingrediënten toe aan een mengkom. Mix het geheel daarna voor ca. 2 minuten op. Verdeel vervolgens het beslag over 8 cupcake vormpjes. Bak de citroen cupcakes daarna voor ongeveer 40-45 minuten in de oven. Laat vervolgens de citroen cupcakes buiten de oven afkoelen.

Maak daarna het glazuur door het Frost te roeren met het water. Blijft je glazuur te dun? Voeg er dan nog wat Frost aan toe. Blijft je glazuur te dik? Voeg nog een beetje water toe e roer dit goed door. Verdeel vervolgens het glazuur over de koolhydraatarme cupcakes. 
Lekker met een schijfje citroen bovenop! 

Tips

Liever een ander soort cupcake bakken? Wat dacht je van de koolhydraatarme karamel yoghurt cupcake? Of de vanille cupcakes met botercreme

Heb je de koolhydraatarme citroen cupcakes gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Dat kan met @anne.funhealthyfood

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.