Ben je nog op zoek naar een feestelijke noten tulband voor bij bijvoorbeeld de Paasbrunch? Of gewoon een lekker tussendoortje? Of misschien lekker een plakje als onbijt? Maar wil je niet teveel suikers en koolhydraten binnen krijgen? Dan is de koolhydraatarme noten tulband echt aan te raden voor jou! Heerlijk smeuïg met de zoete smaken van Steviala Kristal Sweet en de Banana mix van deNotenshop! De geuren van kaneel komen je tegemoet als je de oven aan hebt staan! Ben je al benieuwd geworden? Lees hieronder hoe jij de koolhydraatarme noten tulband kunt maken! Liever een andere variant? Bijvoorbeeld de notenbrood met blauwe bessen? Of juist een chocolade notenbrood? Klik op de link en ga heerlijk smullen!

Ingrediënten voor de tulband
- 3 eieren
- 70 gram stracciatella Kvarg
- 35 gram roomkaas
- 40 gram pindakaas
- 8 gram bakpoeder
- Snufje zout
- 40 gram Steviala Kristal Sweet
- 25 gram Amandelmeel
- 2tl kaneelkruiden
- 100 gram grof gemalen Banana mix
- 50 gram choco druppels puur

Bereidingswijze noten tulband
Begin met de oven voor te verwarmen op 175 graden hete lucht. Vervolgens voeg je de eieren, kvarg, roomkaas, pindakaas, Kristal Sweet, bakpoeder en zout toe aan een mengkom. Mix dit daarna tot een glad beslag. Voeg vervolgens het amandelmeel, kaneel en grof gemalen banana mix erbij. Gebruik een spatel om dit daarna door het beslag te mengen. Tot slot spatel je de choco druppels door het beslag voor de koolhydraatarme noten tulband.
Vervolgens verdeel je het beslag over een tulband vorm. Bak daarna de koolhydraatarme noten tulband voor ca 45 minuten in de oven. Laat daarna buiten de oven volledig afkoelen.

Tips:
- Lekker om te serveren met Steviala Frost poedersuiker en een beetje boter!
Heb je de koolhydraatarme noten tulband gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne