Koolhydraatarme citroen granola

Ben je ook zo gek op yoghurt als ontbijt? En ben je nog op zoek naar lekkere frisse smaken? Dan is de koolhydraatarme citroen granola echt wat voor jou! Frisse, zoet en zure smaken door je bakje yoghurt! Wil je graag met Pasen lekker ontbijten met de smaken van Pasen? Maar wil je niet teveel eten? Ook dan is de koolhydraatarme citroen granola echt aan te raden voor jou! Onderaan de pagina staan ook nog wat tips wat je met dit receptje kunt doen! Ben je al benieuwd geworden? Lees dan snel verder! 

koolhydraatarme citroen granola

Ingrediënten koolhydraatarme citroen granola

koolhydraatarme citroen granola

Bereiding van de granola

Begin met het voorverwarmen van de oven op 175 graden. Vervolgens voeg je alle ingrediënten toe aan een mengkom. Mix dit daarna goed door tot een egaal beslag. Bekleed vervolgens een bakplaat met bakpapier. Schep daarna het beslag op het bakpapier. Verdeel het beslag gelijkmatig. Bak vervolgens de citroen granola voor 18 a 20  minuten in de oven. Haal daarna de bakplaat uit de oven en gebruik een vork om de warme granola in kleine stukjes te harken. Laat de citroen granola vervolgens volledig afkoelen. Tijdens het afkoelen wordt de koolhydraatarme citroen granola harder en krokanter. 

Bewaar de citroen granola in een afgesloten trommel, buiten de koelkast.

Tips:
  • Nog meer granola maken? Wat dacht je van de koolhydraatarme chocolade granola? Of de salty karamel granola
  • Als je helft van dit receptje gebruikt, is die ook heel erg lekker als bodem voor een kwarktaart! 
  • Je kunt de granola ook in een koekjesvorm bakken, de koolhydraatarm citroen granola is ook heerlijk om zo op te eten! 

Heb je de koolhydraatarme citroen granola gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Dat kan met @anne.funhealthyfood

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.