Koolhydraatarme kip tapenade

Tapenade kan altijd gegeten worden. Heerlijk bij de BBQ of gewoon op een toastje bij de tapas. Daarnaast is deze koolhydraatarme kip tapenade ook erg lekker op een bedje van sla en een zelfgemaakte koolhydraatarme bagel als lunch! Kortom, je kan een heerlijke kip tapenade maken en deze op veel verschillende manieren gebruiken in je maaltijden! Dit recept heb ik speciaal gemaakt voor DeNotenshop. Zij hebben heerlijke pijnboompitten en zongedroogde tomaten in hun assortiment! Hieronder lees je hoe jij deze tapenade ook kunt maken!

koolhydraatarme kip tapenade

Ingrediënten voor de tapenade

Bereidingswijze kip tapenade

Begin met het fijn maken van de kipfilet. Dit doe je door middel van twee vorken. Vervolgens snij je de gedroogde tomaten en kaas in kleine stukjes. Voeg dit daarna toe aan de kipfilet. Vervolgens voeg je de pijnboompitten, olijfolie en kruiden eraan toe. Gebruik daarna een staafmixer om de koolhydraatarme kip tapenade met elkaar te mengen en te pureren. Stop bij je eigen gewenste grofheid van de tapenade. Proef vervolgens de tapenade en voeg zo nodig nog wat olijfolie en kruiden eraan toe. 

Bewaar de koolhydraatarme kip tapenade in de koelkast in een afgesloten bak. Je kunt hem meerdere dagen in de koelkast bewaren. Echter kan ik niet beloven, dat je ervan blijft eten!

Heb je de koolhydraatarme kip tapenade gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.