Koolhydraatbeperkte Rocky Road fudge

Wie houdt er nou niet van chocolade? De combinatie van gehakte noten, pistache en mini marshmallows maken deze rocky road helemaal speciaal! De noten zijn vers gebrand en bereid bij deNotenshop . Door het gebruik van suikervrije pure chocolade en Steviala Sweet&Gold, hou je de koolhydraten ook lager in dit recept! Hieronder lees je hoe ook jij de koolhydraatbeperkte rocky road fudge snel en makkelijk kunt maken!

koolhydraatbeperkte rocky road fudge

Ingrediënten voor de Rocky road

Bereiding voor de rocky road fudge

Voeg de roomboter, pure chocolade en Sweet&gold in een steelpannetje en laat dit smelten. Vervolgens verdeel je een klein beetje van de noten, pistache, marshmallows en rasp van citroen onderin de bakvorm. Zelf heb ik gebruik gemaakt van siliconen tulband vormpjes. Vervolgens als de chocolade gesmolten is, roer je dit nog eens goed door en zet je het vuur uit. Daarna roer je de rest van de noten, pistache, marshmallows en citroen rasp door de chocolade. Vervolgens schep je de chocolade mengsel in de bakvorm. Zet daarna de bakvorm met de koolhydraatbeperkte Rocky Road fudge in de koelkast en laat dit uitharden.

De koolhydraatbeperkte rocky road fudge zijn leuk om in deze vormpjes te serveren! Echter eet je maar klein stukje per keer!

Tips

Wist je dat er inmiddels meer soorten rocky road fudge recepten op mijn website staan? Wat dacht je van de ‘sint’ rocky road? Of de suikervrije rocky road?

Heb je koolhydraatbeperkte Rocky Road fudge gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.