Koolhydraatarme noten ijsjes

Ik zou willen beginnen met, heerlijk ijs voor de warme dagen! Echter kan ijs natuurlijk altijd! Deze ijsjes heb ik gemaakt voor DeNotenshop! Heerlijke koolhydraatarme noten ijsjes met pure chocolade! Wederom simpel en snel te maken! Benieuwd? Lees snel verder!

Ingrediënten voor de ijsjes

Topping

Bereidingswijze voor de koolhydraatarme noten ijsjes

Mix eerst het slagroom, roomkaas, salty caramel saus, Steviala Kristal sweet en de vanille extract met elkaar tot een romig geheel. Vervolgens spatel je de notenmix en de chocorocks erdoorheen. Daarna schep je het mengsel in een spuitzak. Knip vervolgens het puntje eraf. Vul daarna de ijsvormpjes met het ijs mengsel. Steek vervolgens nog de ijsstokjes erin. Daarna leg je een stuk huishoudfolie over de vormpjes. Leg de noten ijsjes vervolgens voor een nachtje in de vriezer.

Topping

Maak naar wens nog een topping van gesmolten chocolade en notenmix. Haal vervolgens de koolhydraatarme noten ijsjes uit de vormpjes en verdeel daarna de topping erover.

Tips:

Heb je de koolhydraatarme noten ijsjes gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op social media kan dat met @anne.funhealthyfood!

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.