Koolhydraatarme biscotti pistache granola

Al een lange tijd had ik het maken van koolhydraatarme biscotti op mijn to do lijst. Echter heb ik het uitgesteld, omdat ik geen teleurstelling wou. Nu kwam Steviala met de Steviala sweet drops pistache en voelde ik mij geroepen om het eindelijk te proberen! Nu zijn de losse koeken niet gelukt omdat ik ze niet uit de bakvorm kreeg. Echter is dit resultaat nog beter! Koolhydraatarme biscotti pistache granola! Geluk bij een ongelukje, zullen we maar zeggen!

Ingrediënten voor de koolhydraatarme biscotti pistache granola

Bereidingswijze biscotti granola

Verwarm de oven voor op 170 graden. Voeg het amandelmeel, arrowroot, bakpoeder, gesmolten roomboter en snufje zout toe aan een mengkom. Kneed vervolgens met de handen alles goed door. Vervolgens doe je de sweet maple, vanille extract en sweet drops pistache in een andere mengkom. Mix dit goed door. Daarna voeg je dit toe aan de amandelmeel beslag. Kneed het geheel vervolgens met elkaar (Let op, het is een plakkerig beslag). Daarna spatel je de gehakte pistache nootjes erdoor. Vervolgens bekleed je een bakplaat met bakpapier. Daarna verdeel je het beslag over het bakpapier. Bak vervolgens voor 30 min in de oven. Laat daarna 10 min buiten de oven afkoelen. Vervolgens “hark” je met twee vorken de biscotti pistache granola in stukjes. Bak daarna voor nog eens 10 minuten in de oven. Laat vervolgens buiten de oven volledig afkoelen, tijdens het afkoelen wordt het krokant. De koolhydraatarme biscotti pistache granola is nu klaar.

Tips

Liever een ander soort granola maken? Wat dacht je van de salty karamel granola of de chocolade granola? Of ga je toch liever voor wat zuurders en lust je de citroen granola!

Heb je de koolhydraatarme biscotti pistache granola gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Dat kan met @anne.funhealthyfood

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.