Koolhydraatarme zoete bagels en wafels

Bagels, iedereen kent ze! Maar heb je ook al eens zoete bagels op? Het is een kruising tussen een bagel en een donut! En ja dit verzin ik ter plekke haha. Echter neemt het niet weg dat de koolhydraatarme zoete bagels goed gelukt zijn! Heerlijk als ontbijt met bijvoorbeeld slagroom en fruit, of een beetje kwark! Het beslag kun je ook gebruiken als wafelbeslag en dan bak je ze in een wafelijzer. In dit recept zie je zowel een foto van heerlijke wafels als zoete bagels! Kortom, je kunt super leuk variëren en lekker smullen. Hieronder lees je het recept voor de koolhydraatarme zoete bagels.

koolhydraatarme wafels

Ingrediënten bagels

Bereidingswijze koolhydraatarme zoete bagels

Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht. Voeg alle ingrediënten toe aan een mengkom. Mix het vervolgens goed door. Laat daarna even staan om het beslag te laten rusten. Daarna verdeel je het beslag over een siliconen bagel bakvorm. Bak de bagels vervolgens voor 30 min of tot de zoete bagels goud bruin gekleurd zijn.
Wil je liever wafels bakken? Schep dan een eetlepel beslag in een ingevette wafelijzer en bak ze volgens richtlijn van de wafelijzer.

Tips

  • Liever een ander onbijtje in plaats van de koolhydraatarme zoete bagels? Wat dacht je van de griekse yoghurt pannenkoeken?
  • Liever een hartige bagels, klik dan hier!
  • Lekker met een swirl van Salty Karamel saus van Callowfit, nootjes van DeNotenshop en toppings zoals de smarties van Food2Smile uit de webshop van Afvallenmetbregje.
  • Wist je dat je de Callowfit sausjes met 10% korting kunt bestellen? Ga naar callowfit.store en vul de volgende kortingscode in: funandhealthycal10

Heb je de koolhydraatarme zoete bagels gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Koolhydraatarme zoete bagels

 

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.