Review Simply low-carb 3 weken plan

Begin januari kreeg ik een leuk aanbod van Noor van @thenourishingstate op instagram. Zij zocht een samenwerking waarbij ik aan de slag zou gaan met haar Simply low-carb 3 weken plan. Nu hoor ik je denken, januari en goede voornemens? Om eerlijk te zijn waren dit nog steeds mijn voornemens van na de bevalling! Ik heb ze alleen wat voor mij uit geschoven.. herkenbaar of niet? Dit plan kwam als geroepen, hierdoor kreeg ik weer wat houvast en voelde ik mij ook wel genoodzaakt om ermee aan de slag te gaan! Benieuwd hoe het verlopen is? Onderaan vertel ik ook wat het mij opgeleverd heeft na het volgen van het Simply low-carb 3 weken plan!

simply low-carb 3 weken plan

Het Simply low-carb weken plan

Ik heb eerst het plan goed doorgelezen en had als start datum 18 januari besloten. Zo had ik ruim de tijd om mij goed in te lezen en voorbereidingen te treffen. Als je op de website kijkt, lijkt het alsof het alleen in het Engels is. Echter kun je het plan zelf ook gewoon in het Nederlands bestellen. Als je via deze link naar de website gaat, ga je direct naar het meelplan in het Nederlands. Onderaan de pagina kun je je bestelling plaatsen voor het Simply low-carb 3 weken plan. Onderaan dit artikel deel ik een kortingscode van 10%!

Wat mij opviel in het plan was dat het allemaal erg fijn en duidelijk is uitgelegd. Nu ben ik zelf al wel jaren bekend met koolhydraatarm eten en heb ik, vind ikzelf, wel aardig wat kennis erover. Ik kan mij goed inbeelden dat voor een starter, dit gids echt een uitkomst is. Low-carb wordt uitgelicht met vraagstellingen ” waarom Low-carb”, “Wat zijn macronutrienten” en “Beginners tips”. Verder heeft een een hoofdstuk over FAQ’s over bijvoorbeeld zuivel en alcohol. Nu ben ik zelf geen echte alcohol drinker, dus dit is voor mij niet zo van toepassing… maar kan mij goed voorstellen dat het voor een beginner een vraag is die ze graag willen weten!

Simply low-carb 3 weken plan

Weekmenu en boodschappenlijst

Een volgende stap in het plan is een lijst met low-carb voeding en hoe je het plan kan gebruiken. Daarna beginnen de 3 weekmenu’s met bijbehorende boodschappenlijsten. Met daarbij een lijst met wat je in huis kan halen, wat betreft ‘houdbare producten’ . De weekmenu’s zijn leuk, gevarieerd en vernieuwend. Ik heb echt avondmaaltijden gegeten waarvan ik dacht ‘ hoezo heb ik dit niet zelf bedacht’ 😉 . De ontbijtjes heb ik vaak niet gemaakt. Dit is een bewuste keuze omdat ik in de ochtenden vaak erg druk ben en vaak pas later op de ochtend wat ga eten. De lunches en avondmaaltijden heb ik wel gevolgd vanuit dit plan. Wij, mijn man deed ook mee (!) hebben maar 1 keer gehad dat we het niet zo lekker vonden. Het blijft ook een smaakkwestie natuurlijk!

Ik was zelf erg bang dat ik de weekmenu’s niet zou volgen. Dit omdat er vaak veel moeilijke gerechten gemaakt moeten worden, veel producten waarvan je dan maar een klein beetje gebruikt en veel wat we niet zouden lusten. Met dit Simply low-carb 3 weken plan was dat niet het geval. De maaltijden waren allemaal goed te doen, zelfs met een drukke werkweek. Daarnaast werd er goed rekening gehouden met de producten en maaltijden. Je hield bijvoorbeeld wat avondeten over, maar gebruikte dit dan weer als lunch de volgende dag! Kortom echt een aanrader.

Simply low-carb 3 weken plan

Resultaten na het simply low-carb 3 weken plan

Naast dat ik erg heb genoten van het ‘ niet hoeven nadenken ‘ en de maaltijden zelf, heb ik ook lichamelijke resultaten geboekt. In totaal ben ik 2.5 kg afgevallen in 3 weken tijd. Ook voelde ik mij lichamelijk fitter en mijn buik / darmen werden rustiger, ik had geen opgeblazen gevoel meer. Daarnaast kreeg ik meer energie, betere nachtrust en had ik na 2 dagen al geen onbedwingbare trek meer.

In het plan wordt beschreven dat er geen macro’s bij gehouden worden. Dat het plan zorgvuldig is samen gesteld om de juiste macro’s binnen te krijgen. Ik heb heel eigenwijs toch alle macro’s bij gehouden om een idee te krijgen hoe de verdeling was tussen de koolhydraten, eiwitten en vetten. Hoewel het een low-carb plan is, waren de voedingswaarden gericht op ketogeen eten. Als ik mijn eigen ontbijtjes plus tussendoortjes erbij op telde, kwam ik tussen de 20-30 koolhydraten per dag uit. Dikke prima als je aan de slag wilt gaan met een goede start! Je hoeft zeker geen honger te hebben met dit Simply low-carb 3 weken plan!

Wil jij ook?

Het voordeel van het 3 weken Simply low-carb 3 weken plan is dat je een mooi e-book hebt. Je kunt hier naar wens mee aan de slag en je kunt altijd terug kijken als je een lekker receptje nog eens wilt maken! Zo maakte ik al meerdere keren de lunch salade met bacon en blauwe bessen!

Als je de code FUNHEALTHYFOOD gebruikt krijg je namelijk 10% korting. Daarnaast kun je lid worden van een besloten Facebook groep en kun je in die communitie je vragen en resultaten delen!

Bestellen doe je zo:

Laat je weten als je ook gestart bent met het Simply Low-carb 3 weken plan? Dat kan via instagram of Facebook!

Veel succes!

Liefs Anne

p.s. dit betreft een affiliteit samenwerking. Jij betaalt niets extra’s maar ik ontvang een kleine commissie op basis van verkoop. Dit doe ik alleen als ik zelf 100% achter een (food)product sta.Ik sta 100% achter de dingen die ik deel.

 

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.