Koolhydraatarme salty karamel ijsjes

Omdat ijs altijd kan… of het nu warm weer is of koud, ijs kan altijd! Dat is wel een beetje hoe wij hier thuis leven. Heerlijke roomijs staat toch wel bovenaan ons lijstje. Omdat we ook gek zijn op salty karamel saus, heb ik deze twee recepten met elkaar gecombineerd. Heerlijke koolhydraatarme salty karamel ijsjes zijn daardoor ontstaan! Een tijdje terug maakte ik de Salty Karamel Granola. Deze granola heb ik verwerkt in het ijsje. Hierdoor heb je een lekkere salty bite in je ijs! Al nieuwsgierig geworden? Hieronder lees je hoe ook jij de koolhydraatarme salty karamel ijsjes kan maken!

koolhydraatarme salty karamel ijsjes

Wat heb je nodig voor de salty karamel ijsjes?

koolhydraatarme salty karamel ijsjes

Hoe maak je de koolhydraatarme ijsjes met salty karamel?

Met dit recept kan je 8 ijsjes maken. Begin door alle ingrediënten klaar te zetten. Vervolgens voeg je alles, behalve de granola, toe aan een mengkom. Mix het geheel vervolgens voor zo’n 4 minuten op hoge snelheid. Je ijs wordt hierdoor romig en stijver. Schep daarna de granola erdoorheen. Vervolgens schep je alles in een spuitzak. Zorg dat je een groot gaatje knipt, in verband met de stukken granola. Spuit daarna de vulling in de ijsvormen. Zelf gebruik ik siliconen ijsvormen.

Zet de ijsvormen vervolgens voor minimaal een nachtje in de vriezer. Daarna kun je genieten van koolhydraatarme salty karamel ijsjes.

koolhydraatarme salty karamel ijsjes
Voedingswaarden

Met dit recept maak je 8 koolhydraatarme salty karamel ijsjes. De voedingswaarden zijn per ijsje.
Kcal: 204.6
Kh: 1.85
Ei: 3.5
Vet: 20.6

Tips:

Heb je dit recept gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Dat kan met @anne.funhealthyfood !

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.