keto chocoladeletters te koop

Wie goed is krijgt lekkers, wie stout is de roe…. Sinterklaas is weer in het land! Nu is het natuurlijk een tijd van veel snoepgoed, cadeautjes en gezelligheid. Helaas is het snoepgoed vol suikers en kan niet iedereen daar van genieten. Denk aan mensen met diabetes of met een keto of koolhydraatarm levensstijl. Daarom ben ik drie jaar geleden begonnen met het aanbieden van suikervrije chocoladeletters. Er was toen ontzettend veel vraag naar. Met wat aanpassingen en een toffe nieuwe samenwerking met Ilona van Keto Ilona, hebben wij nu heerlijke clean keto chocoladeletters te koop!

Naast suikervrij en keto zijn het ook koolhydraatarme chocoladeletters. Een chocoladeletter weegt ca 200 gram en per 100 gram bevat het 446kcal, 5.7koolhydraten, 36.9vet en 6.1 eiwitten. Nu lees je dit goed, 5.7 gram koolhydraten per 100 gram! En dat voor een chocoladeletter? Hoe dan hoor ik je denken. Lees dan snel verder onder de foto.

koolhydraatarme chocoladeletters te koop

keto chocoladeletters

Waarvan zijn de keto chocoladeletters gemaakt?

Zoals je hierboven kon lezen, bevatten de suikervrije chocoladeletters maar 5.7 gram koolhydraten per 100 gram. Daardoor past de chocoladeletter heel erg goed in een keto en/of koolhydraatarme levensstijl. De 5.7 gram is voor de pure variant. Daarvoor gebruiken wij de Dark Melties van Steviala. Mocht je liever een melk variant hebben, dan hebben we het over 464Kcal, 13koolhydraten, 35.8vet en 8.6 eiwitten. Nog steeds heel netjes als je een stukje wilt nemen.

Naast de chocolade, zitten er heerlijke gekarameliseerde noten doorheen. Deze zijn gemaakt van roomboter, stroopvervanger van Steviala, kruiden, pecannoten, walnoten, amandelen en amandelschaafsel. Verder gaan er karamel blokjes doorheen en maken we het af met een mooie rode tint door de gevriesdroogde aardbeien.

chocoladeletters te koop

Clean keto chocoladeletters, wat houdt dat in?

Deze vraag krijgen wij wel eens, wat houdt clean keto nou precies in. Tijdens mijn eerste editie van de suikervrije chocoladeletters gebruikte ik nog chocolade van een ander merk. Zij hadden hun chocolade gezoet met Maltitol. Nu is er veel bekend over Maltitol, o.a. dat het wel reageert op je suikers en dat je er buikklachten van kan krijgen. Dit is natuurlijk zonde, zeker nu Steviala zelf heerlijke chocolade melties heeft uitgebracht zonder Maltitol! Daarmee kunnen wij zeggen dat het clean keto chocoladeletters zijn, zonder gekke suikervervangers.

suikervrije chocoladeletters te koop

Hoe bestel je zo’n koolhydraatarme chocoladeletter?

Nu ben je natuurlijk benieuwd hoe jij deze heerlijke keto chocoladeletters kunt bestellen! In de webshop van Keto Ilona staan de heerlijke chocoladeletters te koop. Door “hier” te drukken, kom je daarna in de webshop terecht en kun je gaan shoppen! Vervolgens als je er een hebt besteld kun je het mij laten weten! Dat vind ik erg leuk! Dat kan via Instagram en Facebook @anne.funhealthyfood of laat hieronder een reactie achter.

webshop

 

 

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.