Koolhydraatarme choco brownies

Brownies! Wie houdt er niet van Brownies? Heerlijke smeuïge, zachte en zoete blokjes chocolade heaven. Je hebt ze in veel verschillende soorten. Je hebt brownies gemaakt met alleen cacao, maar je hebt ook brownies gemaakt met gesmolten chocolade. Voor deze koolhydraatarme choco brownies heb ik gekozen voor een basis van pindakaas (!) met gesmolten cacao boter én cacao! Kortom, een perfecte combinatie als je houdt van pindakaas, cake, chocolade én brownies! Al nieuwsgierig? Hieronder lees je hoe ook jij ze kan maken!

Koolhydraatarme choco brownies met blauwe bessen

Ingrediënten choco brownies

Koolhydraatarme choco brownies met blauwe bessen

Bereiding koolhydraatarme brownies

Verwarm de oven voor op 175 graden hete lucht. Vervolgens zet je de blauwe bessen aan de kant. Daarna klop je de rest van de ingrediënten met elkaar. Mix dit vervolgens tot een glad beslag. Spatel daarna de blauwe bessen erdoorheen. Vervolgens schep je het beslag in een ingevette brownie bakvorm. Bak daarna de choco brownie voor ca 25 minuten in de oven. Laat de koolhydraatarme choco brownies vervolgens buiten de oven volledig afkoelen.

Heerlijk met nog wat Frost (suikervrije poedersuiker van Steviala) eroverheen.

Voedingswaarden

Je maakt zo’n 20 brownie blokjes met dit recept. Per koolhydraatarme choco brownie heb je de volgende voedingswaarden.
Kcal: 117.7
Kh: 1.6
Ei: 3.3
Vet: 10.6

Tips

Heb je de koolhydraatarme choco brownies met blauwe bessen gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.