Top 5 hartige producten Afvallenmetbregje

Ik krijg vaak de vraag wat nou mijn favoriete producten zijn van www.afvallenmetbregje.nl. Het is ontzettend lastig want de webshop heeft echt onwijs veel producten. Echter wil ik jullie meenemen in wat ik standaard bestel, als het gaat om hartige producten. Daarom heb ik een top5 hartige producten Afvallenmetbregje opgesteld voor jullie.

1. Atkins wraps

Een van mijn favoriete wraps zijn die van Atkins. Helaas gaat Atkins ermee stoppen, maar gelukkig staat de website vol met alternatieven. Wat ik zelf erg lekker vind is om koolhydraatarme kipnuggets te maken en deze op een wrap te leggen. Let op, je hebt dan ook de heerlijke Hoer op de grill kruiden nodig van GreenGypsy! Sowieso ook een aanrader om aan te schaffen!

Top 5 hartige producten Afvallenmetbregje , de Atkins Wraps

De koolhydraat verlaagde tortilla wraps van Atkins bevatten maar liefst 70% minder koolhydraten ten opzichte van reguliere wraps. Daarnaast heeft 1 tortilla wrap (40 gram) maar 4.4 gram netto koolhydraten!

Je kunt de wraps zo eten, of even opbakken in de koekenpan of in de oven. Daarnaast zijn de tortilla’s ook erg lekker om ze in de oven te roosteren tot nacho’s! Dan kun je bijvoorbeeld ook de koolhydraatarme nacho ovenschotel maken. Daarnaast zijn ze ook lekker voor de lunch. Je kunt ze beleggen met bijvoorbeeld rucola melange, truffel mayonaise, pijnboompitten en carpaccio. Rol hem stevig op en snij dan doormidden. Je kunt ze dan inpakken in aluminiumfolie om ze vervolgens zo mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk! De Atkins tortilla’s staan daarom zeker in mijn top5 hartige producten Afvallenmetbregje.

Alternatieven voor de wraps voor mijn top5 hartige producten Afvallenmetbregje

Zoals ik hierboven al omschreef, zijn er gelukkig veel lekkere alternatieven. Denk dan aan de Joseph’s Tortilla wraps, Mama Lupes tortilla’s of de Flatout Tortilla.


2. Kruiden van GreenGypsy

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen. De heerlijke kruiden van Green Gypsy! Nou heb ik ze nog niet eens allemaal geprobeerd, maar ben al een heel eind! De kruiden van Green Gypsy verdient het zeker om in mijn top5 hartige producten afvallenmetbregje te staan. Welke varianten heb je dan?

Ik ben zeker fan van de Garlic heaven. Als je beetje gek bent op knoflook, net als ik, dan ga je deze in je gerechten zeker fijn vinden. Ik gebruik het bijna overal doorheen. Maar je kunt het als kruiden door de Koolhydraatarme stoofvlees ovenschotel gebruiken. Of je kiest ervoor om het een beetje over je ovengroenten te strooien. Je hebt niet veel nodig om een heerlijk gerechtje te maken. Hieronder nog een rijtje met mijn ( tot nu toe) favoriete hartige kruiden van Green Gypsy!

Top 5 hartige producten Afvallenmetbregje Hoer op de Grill kruiden
Hoer op de Grill

Het winning team voor Hoer op de Grill bestaat uit peper, paprika, gember, koriander, kokosbloesemsuiker, knoflook, citroengras, zout en chili.


Top 5 hartige producten Afvallenmetbregje Garlic Heaven kruiden
Garlic Heaven

Het winning team van Garlic Heaven bestaat uit knoflook, tijm, oregano, zeezout.
Zoals je hierboven al zag, is dit zeker een van mijn favoriete! Ik gebruik deze echt heel veel.


Finger Liking pizza kruiden
Finger Liking Pizza

Een combinatie van geelwortel, paprika, gember, knoflook, nootmuskaat, peterselie, chili, komijn, peper, selderijmajoraan, tijm, ui, oregano, rozemarijn, basilicum, zout.


Top 5 hartige producten Afvallenmetbregje Knoflooksletten
Knoflooksletten

Het winning team van Knoflooksletten bestaat uit knoflook, zeezout, oregano, tijm, paprika, chili, zwarte peper, ui en mosterdzaad. Ook deze is echt een van mijn favoriete. Je maakt een simpel gerechtje gelijk smaakvol!


Top 5 hartige producten Afvallenmetbregje Shoarma met 'n Twist kruiden
Shoarma met ’n Twist

Het winning team van Shoarma met ’n Twist bestaat uit komijn, kruidnagel, karwij, geelwortel, selderij, foelie, knoflook, koriander, ui, zout, gember, paprika, kaneel, chili, nootmuskaat, mosterd, peper, piment en fenegriek.


3. Pasta’s in de top5 hartige producten

Wat niet mag missen in mijn top5 hartige producten Afvallenmetbregje, zijn de pasta’s. Ik gebruik ze zelf niet met grote regelmaat. Waarom hoor ik je denken? Dit komt omdat ik ze zelf nog wat hoog in koolhydraten vind. Tijdens mijn zwangerschap heb ik het wel wat vaker gegeten. Omdat ik zwangerschapsdiabetes had, moest ik na de maaltijden mijn suikers controleren. Gelukkig zag ik geen gekke stijgingen in mijn bloedsuikers en kon ik dit goed eten. Bij Afvallenmetbregje verkopen ze verschillende soorten pasta merken. Hieronder een paar voorbeelden!

Kun je pasta eten tijdens een koolhydraatarm levensstijl? Ja zeker! Ze komen voor in mijn top5 hartige producten Afvallenmetbregje.
Top 5 hartige producten Afvallenmetbregje Tasty Basics pasta
TastyBasics pasta

Een fijn merk van Tastybasics met koolhydraatverlaagde pasta. Per portie zitten er 17 gram koolhydraten in. Maar liefst 60% minder koolhydraten ten opzichte van normale pasta. Je maakt er bijvoorbeeld lekkere Tasty Toscane pasta mee. Van de Tasty Basics pasta heb je ook nog verschillende varianten, bijvoorbeeld de Fusilli of de Tagliatelle.


Slim Pasta
Slim Pasta

De Slim Pasta is echt koolhydraatarm en suikervrij! Daarnaast ook nog snel te maken dus perfect voor een snelle maaltijd na een drukke werkdag. Maak bijvoorbeeld een koolhydraatarme pasta carbonara! Je hebt verschillende varianten van de Slim Pasta. Namelijk de Tagliatelle, Noodles en rijst.


Top 5 hartige producten Afvallenmetbregje Dreamfields pasta
Dreamfields pasta

Ik vind zelf de dreamfields pasta echt het lekkerst. Dit omdat het het meest lijkt op echte pasta. Bijvoorbeeld met een champignonsausje of gewoon een lekkere naturel tomaten saus. Je hebt allerlei varianten, zoals deze rotini. Andere varianten die hier altijd wel in huis liggen, zijn de spaghetti, macaroni en de angel hair.


4. Toufayan Smart Carb Pockets

Top 5 hartige producten Afvallenmetbregje Smart Carb pockets

De Toufayan Smart Carb Pockets zijn nieuw in de webshop van Afvallenmetbregje. Sinds ik ze geprobeerd heb, zijn wij hier thuis wel echt fan. Ze smaken niet zo chemisch, zoals sommige broodvervangers doen. Daarnaast zijn ze ideaal om snel een broodje shoarma te maken bijvoorbeeld. De Smart Carb pockets behoren daarom zeker in mijn top5 hartige producten Afvallenmetbregje.


5. Seal Sama Teriyaki saus

Ben jij net zo gek op een snelle wok recept als dat ik ben? Dan is deze Seal mama teriyaki saus wel echt een aanrader. Per eetlepel heb je 1 koolhydraat. Voor een lekkere wok recept heb je aan 2-3 eetlepels wel genoeg! Kortom, een prima woksausje voor tijdens je koolhydraatarme levensstijl! Daarnaast zit hij vol met smaak en heb je niet veel ingrediënten meer nodig. Dit is 1 van de zoveel sausjes die zeker niet mag missen in mijn top5 hartige producten Afvallenmetbregje!


Hopelijk heb je wat aan mijn Top5 hartige producten lijst en ga je ze zelf ook eens uitproberen! Binnenkort zullen er meer Top5 berichten volgen! Onder ander met zoete producten en de repen. Heb je nog voorkeuren en/of wensen? Laat het mij dan zeker weten! Een tag via social media is altijd leuk, mocht je een van de producten gekocht hebben om zelf te testen! Taggen kan met @anne.funhealthyfood.

Liefs,

Anne

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.