Koolhydraatarme wafels

Wij zijn inmiddels helemaal gek op wafels! Je kunt lekker variëren in hoe je ze maakt en met welke smaken. Voor jullie heb ik nu de naturel variant met een extra smaakje. Namelijk kaneel of bijvoorbeeld andere kruiden varianten van Green Gypsy Spices. Je kunt een wafel zelf lekker serveren met bijvoorbeeld aardbeien, blauwe bessen en een toefje slagroom. Mocht je ze eten als ontbijt, dan is in plaats van slagroom een beetje kwark ook erg lekker. Zo geniet je op en top van heerlijke koolhydraatarme wafels!

koolhydraatarme wafels

Ingredienten koolhydraatarme wafels

Bereidingswijze voor de wafels

Voeg alle ingrediënten toe aan een mengkom. Vervolgens klop je dit romig op. Daarna verwarm je de wafelijzer op. Schep vervolgens twee hoopjes in de wafelijzer. Met deze hoeveelheden maken je tussen de 12 a 14 koolhydraatarme wafels. Bewaar ze voor maximaal 7 dagen in een afgesloten bak in de koelkast. Of vries ze per 1 of 2 in. Dan kun je er zeker na 3 maanden nog van genieten!

Tips

Heb je de koolhydraatarme wafels gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Op instagram kan dat met @anne.funhealthyfood en op Facebook kan dat met @lekker.afvallen.met.anne

 

 

 

Please follow and like us:

2 Comments

  1. Corina Daane

    Ik heb ze net gebakken! Wow… wat een heerlijke wafels. Zou je niet zeggen dat ze koolhydraatarm zijn

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.