Eiwitrijke crunchy eiwitrepen

Tja, hoe noem je zoiets lekkers? Want geloof mij, dat zijn ze! Deze eiwitrepen zijn makkelijk te maken, heerlijk lekker eiwitrijk en ze vullen goed. Met dit recept heb ik 9 lekkere eiwitrijke crunchy eiwitrepen kunnen maken. Per reep hebben ze 226 kcal, 13,5 vet, 5 kh en 16,9 eiwitten! De basis is gemaakt van protein puffies. Deze shop ik altijd bij Prozis.com en met de code ANNEFUN10 kun jij ze ook shoppen met korting en/of met extraatjes! Ook heb ik gekozen om voor dit recept gebruik te maken van de Peanutbutter Caramelized pecans. Je kunt echter ook normale pindakaas kiezen. Maar als je dan toch aan het shoppen bent bij Prozis, is dit echt de moeite waard! Lekkere smaak van pindakaas gecombineerd met een crunchy bite van caramelized pecans! Door deze combinatie krijg je gegarandeerd lekkere eiwitrijke crunchy eiwitrepen!

eiwitrijke crunchy eiwitrepen

Ook genieten van deze eiwitrijke crunchy eiwitrepen!?

Voor dit recept heb je de volgende producten nodig

* Bovenstaande producten zijn affiliate links. Dit kost jou niets extra’s en ik krijg per aankoop die jij doet een kleine vergoeding. Zo kan ik o.a. deze website onderhouden en jou voorzien van heerlijke receptjes!

Nog meer eiwitrijke inspiratie nodig? Bekijk dan onderstaande recepten. Voor deze eiwitrijke crunchy eiwitrepen kun je kiezen voor andere pindakaas of andere eiwitpoeder. Echter hou ik erg van de eiwitpoeder van Live Puri en zal deze dan ook zeker aanraden.

 

 

 

Eiwitrijke crunchy eiwitrepen

Anne Verhoeve
Crunchy eiwitrepen die je snel en makkelijk kunt maken!
Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 15 min
Rusttijd 1 uur
Gang Tussendoortje
Keuken Eiwitrijk, suikerverlaagd
Porties 9 porties
calorieën 226 kcal

Equipment

Ingrediënten
  

Crunchy bodem

Topping 1

Topping 2

Chocolade topping

Instructies
 

  • Voeg de puffies toe aan de bodem van de cakevorm. Voeg de ingredienten voor topping 1 toe aan een mengkom. Mix het geheel en kneed daarna tot een egale bal. Verdeel deze bal over de puffies, druk gelijkmatig aan.
  • Maak nu topping 2 door de ingredienten toe te voegen aan een mengkom. Mix dit vervolgens ook tot een egale bal en verdeel dit in de cakevorm.
  • Zet de cakevorm voor 60 minuten in de vriezer. Smelt de chocolade au-bain-marie.
  • Haal de cakevorm uit de vriezer. Snijd daarna in 9 repen. Leg 1 reep in de chocolade, gebruik vervolgens twee vorken om de eiwitreep door de chocolade te rollen. Leg daarna op een snijplank die bekleed is met bakpapier. Herhaal de stappen tot alle 9 repen bedekt zijn met chocolade.
  • Bewaar de crunchy eiwitrepen in de koelast of vries ze in.

Nutrition

Serving: 1reepCalories: 226kcalCarbohydrates: 5gProtein: 16.9gFat: 13.5gSaturated Fat: 3.8gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 1.1gSodium: 10mgPotassium: 44.9mgFiber: 9.1gSugar: 2.8gCalcium: 3.6mgIron: 0.8mg
Trefwoord eiwitpoeder, Food, Foodblog, Foodblogger, Foodphotography, Funandhealthyfood, Gezond, Healthy, koolhydraatarm, koolhydraatbeperkt, livepuri, lowcarbcenter, steviala, suikerverlaagd, suikervervangers
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

 

 

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rating recept




*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.