Koolhydraatarme pompoen speculaascake

De smaken van de herfst in een cake. Met de heerlijke samen van de speculaaskruiden van GreenGypsy kruiden en pompoenpuree! Speciaal voor Keton1 maakte ik deze heerlijke koolhydraatarme pompoen speculaascake! Niet zomaar een cake, maar met een scoop proteïne poeder erdoorheen van keton1.

De keto protein is een mix van Wei isolaat eiwitten, MCT poeder, vitaminen en mineralen. Zo voeg je op een simpele manier extra eiwitten toe aan een maaltijd. Door de combinatie van eiwitten en MCT poeder heb je ook een groot verzadigd gevoel. Deze koolhydraatarme pompoen speculaascake is dus niet zomaar een tussendoortje!

De basis van deze speculaascake is gebaseerd op de koolhydraatarme worteltjes cake en de cake met crunchy topping.

koolhydraatarme pompoen speculaascake

Ingredienten voor de koolhydraatarme pompoen speculaascake

Topping
koolhydraatarme pompoen speculaascake

Bereidingswijze voor de pompoencake met keton1 proteïne poeder

Verwarm de oven voor op 175 graden hete lucht. Voeg vervolgens alle ingrediënten voor de koolhydraatarme pompoen speculaascake toe aan een mengkom. Mix het geheel daarna tot een glad beslag. Schep het beslag vervolgens in een siliconen bakvorm of in een bakvorm bekleed met bakpapier. Maak daarna af met een topping van amandelschaafsels en amandelstiften. Verdeel tot slot nog wat ery-bronze erover. Bak vervolgens de pompoencake nu voor 30 a 40 minuten. Laat daarna buiten de oven volledig afkoelen. Bewaar de koolhydraatarme speculaascake in de koelkast in een afgesloten trommel voor maximaal 7 dagen of vries in.

Voedingswaarden per pompoen speculaascake (1/16)

Kcal: 130
Kh: 1.5
Ei: 4.3
Vet: 11.6

Heb je de koolhydraatarme pompoen speculaascake gemaakt? Dan zou ik het leuk vinden als je dit deelt op social media en mij daarin tagt! Dat kan met de tag @anne.funhealthyfood. Ook kun je uiteraard @afvallenmetbregje, @keton1, @denotenshop en @steviala erin taggen als je hun producten hebt gebruikt!

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.