Koolhydraatarme brownie mokka cheesecake

Als je gek bent op de smaken van brownie en van mokka, dan zit je met dit recept goed! Het is niet alleen een lekker receptje, maar ook nog eens makkelijk te maken. De smakencombinatie heb ik als tip gekregen via mijn social media. Daar stond dit idee ingevuld bij de ‘ gekke combinatie give away’ . De koolhydraatarme brownie mokka cheesecake heeft een fijne structuur. Je hebt namelijk de fudgy brownie laag met daarop een zachte cheesecake vulling en bovenop nog een knabbeltje van de chocolate chips! Daarnaast heeft dit recept per stukje ook leuke macros! Benieuwd hoe jij deze koolhydraatarme brownie mokka cheesecake kan maken? Lees dan snel verder!

Koolhydraatarme brownie mokka cheesecake

Wat heb je nodig voor de koolhydraatarme brownie mokka cheesecake?

De brownie zelf maak je simpel en snel door alle ingredienten toe te voegen een een mengkom en dit te mixen. Voor dit recept gebruik je pindakaas, cacao, eiwitpoeder van Live pure, franse kwark, kristal sweet vanille, boter en bakpoeder! De producten zoals Kristal Sweet en eiwitpoeder shop je bij www.afvallenmetbregje.nl.

Voor de mokka cheesecake laag heb ik gekozen voor roomkaas (zuivelspread), franse kwark, Kristal Sweet vanille, eiwitpoeder van Live pure, eieren en oploskoffie mokka. Tot slot nog wat chocolate chips van Steviala eroverheen en klaar!

Door het gebruik van de eiwitpoeder van live pure, krijg je een fijne structuur én extra portie eiwitten in je recept! Daarnaast vind ik het fijn om te gebruiken, omdat je dan in verhouding minder amandelmeel of andere melen hoeft te gebruiken. In dit recept zit overigens geen amandelmeel!

Koolhydraatarme brownie mokka cheesecake

Ben je niet zo gek op brownie mokka cheesecake? Maar wel op cheesecake? Kijk dan snel onderstaande recepten!

Koolhydraatbeperkte speculoos cheesecake koolhydraatarme frambozen cheesecake met pistache crumble Koolhydraatarme tompouce cheesecake koolhydraatarme aardbeien marshmallow kwarktaart bites koolhydraatarme s'mores cheesecake Koolhydraatarme stroopwafel cheesecake bites koolhydraatarme oreo cheesecake koolhydraatarme twix cheesecake

 

 

 

 

Koolhydraatarme brownie mokka cheesecake

Anne Verhoeve
Gek op brownies, cheesecakes en mokka? Dan is dit een combinatie die je echt geprobeerd moet hebben. Naast dat het een lekker receptje is, is het ook nog eens snel en makkelijk te maken! Je hebt alleen even geduld nodig omdat de koolhydraatarme Brownie mokka cheesecake een nachtje de koelkast in moet om te rusten!
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 35 minuten
rusttijd 8 uur
Gang Nagerecht, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken dirty keto, keto, koolhydraatarm, koolhydraatbeperkt, Suikervrij
Porties 14
calorieën 142 kcal

Ingrediënten
  

Brownies

Mokka cheesecake

Topping

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 175 graden hete lucht. Bekleed vervolgens een cakevorm 24cm met bakpapier of gebruik een siliconen vorm.
  • Voeg alle ingrediënten voor de brownie toe aan een mengkom. Mix dit door met een garde, maar niet te lang.
  • Meng ook alle ingrediënten voor de cheesecake laag in een mengkom.
  • Verdeel 2/3e van het browniebeslag op de bodem van de bakvorm. Schep daarop de cheesecake laag. Doe de rest van het browniebeslag in een spuitzak en verdeel dit zo gelijk mogelijk over de cheesecake vulling. Het is geen probleem mocht er een swirl ontstaan.
  • Verdeel de chocolate chips er overheen en zet de brownie voor 30-35 minuten in de oven. Laat daarna in de oven afkoelen. Zet vervolgens voor een nachtje in de koelkast.

Nutrition

Serving: 1plakCalories: 142kcalCarbohydrates: 2.2gProtein: 10.1gFat: 10.2gSaturated Fat: 4gPolyunsaturated Fat: 0.1gMonounsaturated Fat: 2.9gSodium: 1mgPotassium: 16.1mgFiber: 0.9gSugar: 1.6gCalcium: 1.2mgIron: 0.1mg
Trefwoord Afvallen met Bregje, bakken, cake, dirtyketo, Food, Foodblog, Foodblogger, Foodphotography, Funandhealthyfood, Gezond, Healthy, keto, ketofood, ketogeen, koolhydraatarm, koolhydraatarm bakken, koolhydraatarme recepten, koolhydraatbeperkt, LCHF, lowcarb, recept, recepten, sugar free, suikervervangers, suikervrij
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

 

 

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept
*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.