koolhydraatarme cookie box

“Bak je eigen genot: Een Cookie Box vol koolhydraatarme verleidingen”

Koekmonsters opgelet, welkom in de wondere wereld van zelfgemaakte koolhydraatarme koekjes! Stel je eens voor: een kleurrijke, feestelijke cookie box, gevuld met heerlijke lekkernijen die niet alleen onweerstaanbaar smaken, maar ook passen binnen een bewuste levensstijl. In een tijd waarin gezondheid en genot hand in hand gaan, is het ontdekken van eenvoudige, zelfgebakken lekkernijen des te fijner. Deze blog neemt je mee op een culinaire reis waarbij we de traditionele koekjestrommel transformeren tot een bron van koolhydraatarm plezier. Laat je inspireren om de keuken in te duiken en zelf een prachtige koolhydraatarme cookie box samen te stellen, boordevol smaakvolle en voedzame creaties die je energie geven zonder concessies te doen aan de smaak. Dus trek je schort aan, verwarm de oven voor en laten we samen de magie van zelfgebakken, koolhydraatarme koekjes ontdekken!

koolhydraatarme cookie box

Wat heb je nodig voor een prachtige gevulde koolhydraatarme cookie box?

Het lijkt mij overduidelijk dat je heel veel koekjes nodig hebt om een prachtige koolhydraatarme cookie box te maken. Hieronder heb ik een overzicht van mogelijke koekjes die je erin kunt verwerken. Op de foto zie je alle koekjes die ik samen met Ilona van keto_ilona heb gemaakt tijdens een bakdag.

Je kunt op de foto van de koekjes drukken om door te klikken naar het recept! Dan zie je ook welke ingrediënten je nodig hebt per koekje.

Hieronder een overzicht van alle foto’s. We beginnen met de leukste, al zeg ik het zelf. De koolhydraatarme swirl cookies! Een simpel koekje van vanille en chocolade, maar met een minder simpel uiterlijk. De swirl heeft wat hypnotisch he? De volgende in het rijtje van de koolhydraatarme cookie box is het ‘s mores koekje. Een zandkoekje met daarop een marshmallow en chocolade. Als je gek bent op ‘s mores dan is dit koekje een erg leuke variant!

Vervolgens hebben we een heerlijke pistache koekje voor je klaar staan. Een bros zacht zandkoekje met de smaken van pistache. Als je toch liever iets met chocolade wil, is het volgend koekje echt wat voor jou. Namelijk simpele brownie koekjes!

Een van de koeken die je niet in de koolhydraatarme cookie box ziet liggen, maar wel erg lekker zijn, zijn de koolhydraatarme confetti karamel koeken! Ze hebben wat weg van de ‘oude’ M&M koeken! Hou je liever van wat meer zuur en fruitigs? Dan zijn de koolhydraatarme alfasores met lemoncurd ook echt wat voor jou!

Een ander variant van de shortbread koekjes zijn deze koekjes met mokka crème erbovenop! Een volle smaak van koffie met een bros koekje.

Geen originele stroopwafels maar een wafel met aardbeienjam ertussen! Een verrassende variant. Toch liever een echte stroopwafel? Vervang dan de aardbeienjam voor Caramel Crush! Tot slot hebben ik nog een recept voor een populair koekje, namelijk de Oreo! Een koolhydraatarme Oreo wil je niet missen.

koolhydraatarme cookie boxkoolhydraatarme cookie boxbrownie koekjeskoolhydraatarme alfajores lemoncurdKoolhydraatarme mokka koekjeskoolhydraatarme aardbeien kniepertjeskoolhydraatarme oreos

 

 

 

 

 

 

 

koolhydraatarme cookie box

Wat kun je nog meer in een cookie box doen?

Zoals je op de foto kunt zien, kun je een keto cookie box ook vullen met verse vruchten of zelfgemaakte meringue. Mocht je mijn blog lezen tijdens de feestdagen en rond sinterklaas, maak dan ook zeker de kruidnoten, taai taai en de speculaas bonbons! Lees je dit rond de kerst, denk dan ook eens aan de koolhydraatarme gingerbread mannetjes en de gedroogde cranberry’s.

 

Kortom, er is ontzettend veel mogelijk om zo’n prachtige cookie box te vullen! Hou je vooral niet in en geniet van je koolhydraatarme koekjes!

Please follow and like us:

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.